izpis_h1_title_alt

Vsebnost holesterola in maščobnokislinska sestava jajc kokoši prelux-G iz baterijske in ekološke reje : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Janiš Tandler, Anita (Avtor), ID Holcman, Antonija (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Terčič, Dušan (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (590,23 KB)
MD5: B0FF38A780324362D873B67483A70CF1

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:perutnina, kokoši, prelux-G, jajca, holesterol, maščobne kisline, diplomske naloge
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[A. Janiš Tandler]
Leto izida:2016
Št. strani:X, 55 f., [6] f. pril.
PID:20.500.12556/RUL-123779 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:636.5:637.4(043.2)
COBISS.SI-ID:3775368 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:20.12.2020
Število ogledov:815
Število prenosov:68
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Cholesterol content and fatty acid composition of eggs laid by laying hens kept in battery cages and in organic farming system : graduation thesis, university studies

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj