Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Vsebnost holesterola in maščobnokislinska sestava jajc kokoši prelux-G iz baterijske in ekološke reje : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID
Janiš Tandler, Anita
(
Avtor
),
ID
Holcman, Antonija
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Terčič, Dušan
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(590,23 KB)
MD5: B0FF38A780324362D873B67483A70CF1
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
perutnina
,
kokoši
,
prelux-G
,
jajca
,
holesterol
,
maščobne kisline
,
diplomske naloge
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[A. Janiš Tandler]
Leto izida:
2016
Št. strani:
X, 55 f., [6] f. pril.
PID:
20.500.12556/RUL-123779
UDK:
636.5:637.4(043.2)
COBISS.SI-ID:
3775368
Datum objave v RUL:
20.12.2020
Število ogledov:
1201
Število prenosov:
83
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Cholesterol content and fatty acid composition of eggs laid by laying hens kept in battery cages and in organic farming system : graduation thesis, university studies
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj