izpis_h1_title_alt

Vsebnost holesterola v jajcih slovenskih lokalnih pasem kokoši : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Tavčar, Tina (Avtor), ID Holcman, Antonija (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Levart, Alenka (Komentor), ID Salobir, Janez (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (435,11 KB)
MD5: FE6765AEC4D4BD0AE27E0E2B4F4E97D0

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:perutnina, kokoši, jajca, nesnice, lokalne pasme, tradicionalne pasme, avtohtone pasme, holesterol, Slovenija, diplomske naloge
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[T. Tavčar]
Leto izida:2009
Št. strani:VIII, 45 f., 5 f. pril.
PID:20.500.12556/RUL-123630 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:636.5:637.4(043.2)
COBISS.SI-ID:2557832 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:20.12.2020
Število ogledov:1394
Število prenosov:96
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Cholesterol content in the eggs of Slovenian local breeds of hens : graduation thesis, university studies

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj