Številke

Bibliografija osebe. Seznam zajema vsa gradiva in ne le tista, kje je oseba mentor.

Magistrska dela (3)

  1. Sandra Bürmen: Potrošnikovo razlikovanje mesa avtohtone in tradicionalne pasme goveda na osnovi intrinzičnih lastnosti
  2. Aleksandra Vranjek: Analiza ureditve hlevov za krave molznice in mlado živino
  3. Petra Firm: Analiza bikovskih mater črnobele in rjave pasme ter moških potomcev iz načrtnega parjenja

Diplomska dela (48)

  1. Igor Stanonik: Prireja mleka in kontrola prireje v 20. stoletju na Gorenjskem
  2. Janez Slak: Možnost ocene sestave klavnih polovic lisastih bikov na osnovi sestave posameznih kosov
  3. Tomaž Samec: Prednosti in slabosti reje govedi na prostem
  4. Maša Rudolf: Pogin telet do starosti enega leta v Sloveniji v obdobju od 2005 do 2012
  5. Špela Roblek: Opis planine Javornik-Storžič ter ocena prirasta govedi na planini
  6. Miroslav Ristić: Primerjava proizvodnih rezultatov slovenskih tradicionalnih pasem kokoši lahkega tipa in njihovih križank
  7. Maja Počkaj: Klavna kakovost goved rojenih na ekoloških kmetijah v Sloveniji
  8. Barbara Pirš: Vpliv energijske vrednosti krme na kemijsko in maščobnokislinsko sestavo kopunjega mesa
  9. Mateja Pirc: Vpliv gospodarskega križanja lisaste pasme na klavne lastnosti goved v Sloveniji
  10. Pavel Petrič: Učinki gospodarskega križanja rjave pasme z različnimi mesnimi pasmami na klavne lastnosti
  11. Miha Pečečnik: Idejni načrt hleva za krave molznice in spremljajoče objekte na novi lokaciji kmetije Pečečnik
  12. Jernej Oblak: Analiza in napovedovanje prireje mleka v Sloveniji
  13. Ana Novak: Analiza bikovskih mater lisaste pasme v Sloveniji
  14. Sanja Milošević Grujović: Prehrana in oksidativna stabilnost kunčjega mesa
  15. Sonja Mehle Sraka: Primerjava klavne kakovosti kuncev domače selekcije sika z uvoženimi hibridi
  16. Anika Meden: Primerjava prireje mleka pred in po uvedbi ekološkega kmetovanja
  17. Jože Levstek: Življenjska mlečnost, vzroki in starost krav ob izločitvi na farmah podjetja GO-KO d.o.o. Kočevje
  18. Urban Lajevec: Povezava med linearnimi ocenami prvesnic in mlečnostjo v prvi laktaciji
  19. Barbara Kotnik: Analiza vplivov na rojstno maso telet in potek telitve pri šarole in limuzin pasmi na Pedagoško raziskovalnem centru Logatec
  20. Valerija Kos: Primerjava razporeditve maščobnega tkiva pri lisastih in rjavih bikih
  21. Rok Klopčič: Vpliv dodatka rožičeve moke na klavno kakovost kuncev
  22. Tanja Kljun: Vpliv sprememb v temperaturi ob skladiščenju globoko zamrznjenega semena bikov na kakovost odmrznjenega semena
  23. Urška Levičnik: Vpliv zamaščenosti na delež posameznih delov govejih klavnih polovic
  24. Luka Kladnik: Vpliv pasme na klavno kakovost goved, zaklanih v Sloveniji
  25. Aleš Kirbiš: Vpliv križanja lisaste pasme z rdečo holštajnsko in montbeliarde pasmo na lastnosti mlečnosti in telesne lastnosti
  26. Tina Juršič: Rast jagnjet v kontroliranih tropih
  27. Dušan Jović: Paša in planšarstvo na bohinjskih planinah - pogled v prihodnost
  28. Simon Jesenšek: Vidne mreže žil in potplutb na stegnih zaklanih prašičev
  29. Anton Jamnik: Analiza zamaščenosti lisastih bikov ob zaključku testa na testni postaji
  30. Marjan Heric: Pitovne lastnosti kuncev pri različnih programih prehrane
  31. Damjana Grad: Lastnosti mesa lisastih in rjavih bikov iz progenega testa
  32. Irena Gostinčar: Telesne mere in značilnosti belokranjske pramenke
  33. Mitja Golobič: Percepcija kakovosti prostoživečih in vzrejenih potočnih postrvi
  34. Simona Dolinšek: Napake zunanjosti krav črno-bele pasme z največjim indeksom IBM
  35. Maja Cajhen: Problemi z zdravjem in mlečnost visokoproduktivnih krav v obporodnem obdobju
  36. Adrijana Bratec: Spreminjanje pasemske sestave populacije goved v Sloveniji
  37. Marina Benko: Percepcija kakovosti prostoživečih in vzrejenih brancinov
  38. Nina Šerbec: Primerjava rasti telet šarole in limuzin pasme od rojstva do odstavitve
  39. Irena Šimenc: Vpliv krioprotektorja in načina shranjevanja petelinjega semena na oplojenost in valilnost kokošjih jajc
  40. Francelj Učakar: Vpliv koncentracije energije v krmi in dodatka grobo mlete koruze v zadnjem mesecu pitanja na pitovne in klavne lastnosti kopunov preluks-G
  41. Boštjan Urbanc: Analiza prireje mleka in vzroki izločitev na izbrani kmetiji
  42. Mateja Verbič: Vpliv starosti oz. mase na klavno kakovost jagnjet
  43. Bernarda Vončina: Analiza mlečnosti in plodnosti krav v vasi Idrijske Krnice
  44. Anton Zajc: Vpliv genotipa na klavno kakovost kuncev
  45. Maja Zivlakovič: Učinki gospodarskega križanja črno-bele pasme na klavne lastnosti zaklanih goved v Sloveniji
  46. Špela Žerovnik: Vsebnost elementov v dolgi hrbtni mišici pri bikih cikaste pasme
  47. Stojan Žulič: Klavna kakovost kozličev
  48. Tanja Sraka: Vpliv surove vlaknine v prehrani kuncev slovenske linije SIKA na fizikalno-kemične in senzorične lastnosti mesa

Druga dela (5)

  1. Silvester Žgur, Marko Čepon: The effect of transition from EUROP 5-point scale to 15-point scale beef carcass classification on carcass distribution of young slaughtered bulls in Slovenia
  2. Mojca Voljč, Marko Čepon, Mojca Simčič, Silvester Žgur: The effect of the second grazing period on the fatty acid composition in meat of indigenous Cika and Simmental bulls
  3. Mojca Simčič, Marko Čepon, Silvester Žgur: Carcass quality of autochthonous Cika cattle
  4. Drago Kompan, Marko Čepon, Silvester Žgur: Collaboration in the field of conservation of animal genetic resources
  5. Barbara Kotnik, Nežika Petrič, Silvester Žgur: Parameters affecting calving dificulty of Charolais and Limousin breed at the Educational and Research Centre Logatec