izpis_h1_title_alt

Vpliv surove vlaknine v prehrani kuncev slovenske linije SIKA na fizikalno-kemične in senzorične lastnosti mesa : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Sraka, Tanja (Avtor), ID Žlender, Božidar (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Žgur, Silvester (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1,14 MB)
MD5: E75C19631899B32E80DF6C465266209B
PID: 20.500.12556/dkum/858c1aa4-2e6b-4acc-8f5c-af7a6a82d87e
Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:kunčje meso, kunci SIKA, prehrana kuncev, kemijska sestava, voda, beljakovine, maščobe, pepel, maščobne kisline, holesterol, vrednost pH, senzorične lastnosti
Vrsta gradiva:Diplomsko delo (m5)
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2006
Založnik:[BF, Oddelek za živilstvo]
Št. strani:XI, 89 f.
Kraj:Ljubljana
PID:20.500.12556/RUL-1176 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:637.5.04/.07:636.92.084:543.61:543.9
COBISS.SI-ID:3152248 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:1221
Število prenosov:370
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Objavi na:AddThis
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:The influence of the crude fibre in the feeding of Slovenian rabbit line SIKA on the physico-chemical and sensory properties of the meat : : graduation thesis, university studies
Ključne besede:rabbit meat, rabbits SIKA, feed of rabbit, chemical composition, water, proteins, fats, ash, fatty acids, cholesterol, pH value, sensory properties

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj