Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Vpliv surove vlaknine v prehrani kuncev slovenske linije SIKA na fizikalno-kemične in senzorične lastnosti mesa : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID
Sraka, Tanja
(
Avtor
),
ID
Žlender, Božidar
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Žgur, Silvester
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(1,14 MB)
MD5: E75C19631899B32E80DF6C465266209B
PID:
20.500.12556/rul/7756592b-c483-40f0-b816-e36c5e739534
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
kunčje meso
,
kunci SIKA
,
prehrana kuncev
,
kemijska sestava
,
voda
,
beljakovine
,
maščobe
,
pepel
,
maščobne kisline
,
holesterol
,
vrednost pH
,
senzorične lastnosti
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[BF, Oddelek za živilstvo]
Leto izida:
2006
Št. strani:
XI, 89 f.
PID:
20.500.12556/RUL-1176
UDK:
637.5.04/.07:636.92.084:543.61:543.9
COBISS.SI-ID:
3152248
Datum objave v RUL:
11.07.2014
Število ogledov:
1917
Število prenosov:
436
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
The influence of the crude fibre in the feeding of Slovenian rabbit line SIKA on the physico-chemical and sensory properties of the meat : : graduation thesis, university studies
Ključne besede:
rabbit meat
,
rabbits SIKA
,
feed of rabbit
,
chemical composition
,
water
,
proteins
,
fats
,
ash
,
fatty acids
,
cholesterol
,
pH value
,
sensory properties
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj