20.500.12556/RUL-1176
Vpliv surove vlaknine v prehrani kuncev slovenske linije SIKA na fizikalno-kemične in senzorične lastnosti mesa
diplomsko delo, univerzitetni študij
The influence of the crude fibre in the feeding of Slovenian rabbit line SIKA on the physico-chemical and sensory properties of the meat :
graduation thesis, university studies
kunčje meso
kunci SIKA
prehrana kuncev
kemijska sestava
voda
beljakovine
maščobe
pepel
maščobne kisline
holesterol
vrednost pH
senzorične lastnosti
rabbit meat
rabbits SIKA
feed of rabbit
chemical composition
water
proteins
fats
ash
fatty acids
cholesterol
pH value
sensory properties
true
false
false
[BF, Oddelek za živilstvo]
Slovenski jezik
Angleški jezik
Diplomsko delo
2014-07-11 12:28:49
2014-07-11 12:28:49
2022-07-11 11:13:44
0000-00-00 00:00:00
2006
0
Ljubljana
0
XI, 89 f.
0000-00-00
NiDoloceno
NiDoloceno
NiDoloceno
0000-00-00
0000-00-00
0000-00-00
637.5.04/.07:636.92.084:543.61:543.9
3152248
dn_sraka_tanja.pdf
dn_sraka_tanja.pdf
1
E75C19631899B32E80DF6C465266209B
c548c4967b8c28d5b91413418480ad09ff7021b793d655b0027d9ee68a5c3401
b6ad4ff0-a1b9-11eb-a523-00155dcfd717
20.500.12556/rul/7756592b-c483-40f0-b816-e36c5e739534
https://repozitorij.uni-lj.si/Dokument.php?lang=slv&id=133679
Biotehniška fakulteta
0
0
0