izpis_h1_title_alt

Prehrana in oksidativna stabilnost kunčjega mesa : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Milošević Grujović, Sanja (Avtor), ID Pirman, Tatjana (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Kermauner, Ajda (Komentor), ID Žgur, Silvester (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (479,95 KB)
MD5: 657FDE7437BDB1CD35D19DA34649E760

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:kunci, prehrana živali, meso, oksidativna stabilnost, diplomske naloge
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[Milošević Grujović, S.]
Leto izida:2010
Št. strani:VII, 25 f.
PID:20.500.12556/RUL-123892 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:636.92:637.5(043.2)
COBISS.SI-ID:2842760 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:20.12.2020
Število ogledov:765
Število prenosov:71
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Nutrition and oxidative stability of rabbit meat : graduation thesis, university studies

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj