Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Prehrana in oksidativna stabilnost kunčjega mesa : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID
Milošević Grujović, Sanja
(
Avtor
),
ID
Pirman, Tatjana
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Kermauner, Ajda
(
Komentor
),
ID
Žgur, Silvester
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(479,95 KB)
MD5: 657FDE7437BDB1CD35D19DA34649E760
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
kunci
,
prehrana živali
,
meso
,
oksidativna stabilnost
,
diplomske naloge
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[Milošević Grujović, S.]
Leto izida:
2010
Št. strani:
VII, 25 f.
PID:
20.500.12556/RUL-123892
UDK:
636.92:637.5(043.2)
COBISS.SI-ID:
2842760
Datum objave v RUL:
20.12.2020
Število ogledov:
756
Število prenosov:
71
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Nutrition and oxidative stability of rabbit meat : graduation thesis, university studies
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj