Podrobno

Vpliv genotipa na klavno kakovost kuncev : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Zajc, Anton (Avtor), ID Žgur, Silvester (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Kermauner, Ajda (Komentor), ID Dovč, Peter (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (326,51 KB)
MD5: FBC2DBE7D17C8B010E7AFCE50B461363

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:kunci, genotip, klavna kakovost, diplomske naloge
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[A. Zajc]
Leto izida:2009
Št. strani:VII, 35 f.
PID:20.500.12556/RUL-123597 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:636.92(043.2)
COBISS.SI-ID:2640008 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:20.12.2020
Število ogledov:1127
Število prenosov:97
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
ZAJC, Anton, 2009, Vpliv genotipa na klavno kakovost kuncev : diplomsko delo, univerzitetni študij [na spletu]. Diplomsko delo. Ljubljana : A. Zajc. [Dostopano 19 maj 2025]. Pridobljeno s: https://repozitorij.uni-lj.si/IzpisGradiva.php?lang=slv&id=123597
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:The effect of genotype on the carcass quality : graduation thesis, university studies

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. Izdelava kunčjih hrenovk
  2. Maščobnokislinska sestava grozdnih pečk različnih sort grozdja
  3. Maščobnokislinski profil in prehranska vrednost jadranske sardele (Sardina pilchardus Walb.) v odvisnosti od sezone ulova
  4. Maščobnokislinska sestava v modelnih celodnevnih obrokih
  5. Maščobnokislinski profil gojenih postrvi
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. Črevesne bakterije, ki razgrajujejo gluten
  2. Določanje kakovosti maščob v prašičjem mesu in slanini z bližnjo infrardečo spektroskopijo
  3. Matični mleček
  4. Določevanje sestave maščobnih kislin v jogurtu
  5. Prehranska dopolnila z nenasičenimi maščobnimi kislinami omega-3

Nazaj