Your browser does not allow JavaScript!
JavaScript is necessary for the proper functioning of this website. Please enable JavaScript or use a modern browser.
Repository of the University of Ljubljana
Open Science Slovenia
Open Science
DiKUL
slv
|
eng
Search
Browse
New in RUL
About RUL
In numbers
Help
Sign in
Numbers
Organisation
Files
Mentors
Basic
Bibliography
Published theses
Top keywords
Keyword timeline
Co-mentors
Bibliography of the person, including all types of documents, not only theses.
PhD theses (1)
Jasna Bertoncelj:
Identifikacija in vsebnost nekaterih antioksidantov v slovenskem medu
MSc theses (10)
Aleksandra Švigelj:
Vpliv medu na antioksidativne lastnosti čaja
Tjaša Vede:
Izdelava in validacija slikovnega gradiva za določanje vnosa živil
Petra Nemec:
Primerjava izbranih funkcij spletnih strani za prehrano in živilstvo
Anja Gaber:
Oblikovanje in evalvacija prehranskega profila brezglutenskih živil
Tina Benigar:
Uporaba prehranskega profiliranja za omejitev oglaševanja nezdrave hrane otrokom
Vid Vičič:
Analiza dejanskega vnosa energije in makrohranil ter prehranskega statusa pacientov v bolnišnični oskrbi
Tjaša Štaudohar:
Karakterizacija slovenskega matičnega mlečka
Sendi Lešnjak:
Vrednotenje prehrane v vrtcu s kemijsko analizo in spletnim orodjem
Tina Zidar:
Prehranska vlaknina v modelnih celodnevnih obrokih
Špelca Nagode:
Vpliv zaslajevanja ajde na vsebnost fitinske kisline
BSc theses (10)
Sara Vajdič:
Vsebnost makrohranil v celodnevni prehrani srednješolcev
Alja Knego:
Vpliv pogojev skladiščenja na vsebnost HMF v medu
Tea Gajšek Kodrič:
Hranilna in energijska vrednost jagnječjega mesa
Urška Kočevar:
Vpliv temperature in časa segrevanja na nekatere fizikalnokemijske lastnosti medu
Urban Majcen:
Prehranske navade zaposlenih in promocija zdravja v malem modelnem podjetju
Mateja Torjan:
Senzorična sprejemljivost kranjske klobase z manj nitritne in kuhinjske soli
Tina Thaler:
Prehranska vlaknina kot funkcionalni dodatek živilom
Tina Smolič:
Vsebnost prehranske vlaknine v živilih rastlinskega izvora
Mateja Gaber Žveplan:
Antioksidativna učinkovitost slovenskega medu v povezavi z nekaterimi fizikalno-kemijskimi parametri
Doris Šumiga:
Hranilna vrednost surove in toplotno obdelane zelenjave in sadja slovenskega porekla
Other documents (10)
Barbara Koroušić-Seljak, Eva Valenčič, Hristo Hristov, Maša Hribar, Živa Lavriša, Anita Kušar, Katja Žmitek, Sanja Krušič, Matej Gregorič, Urška Blaznik, Blaž Ferjančič, Jasna Bertoncelj, Mojca Korošec, Igor Pravst:
Inadequate intake of dietary fibre in adolescents, adults, and elderlies
Urška Kropf, Jasna Bertoncelj, Mojca Korošec, Marijan Nečemer, Peter Kump, Nives Ogrinc, Terezija Golob:
Geographical origin of Slovenian multifloral and forest honey
Terezija Golob, Jasna Bertoncelj, Mojca Korošec:
Pomen prehranske vlaknine v prehrani človeka
Jasna Bertoncelj:
Antioksidativna učinkovitost slovenskega medu
Mojca Korošec, Jasna Bertoncelj, Urška Kropf, Terezija Golob:
Oblikovanje baze podatkov o slovenskem medu
Terezija Golob, Mojca Korošec, Jasna Bertoncelj, Urška Kropf:
Senzorična analiza: metode in preskuševalci
Terezija Golob, Elizabeta Mičović, Jasna Bertoncelj, Mojca Korošec:
Sensory acceptability of chocolate with inulin
Anamarija Plestenjak, Terezija Golob, Jasna Bertoncelj:
Kakšen je slovenski med?
Varineja Drašler, Jasna Bertoncelj, Mojca Korošec, Tanja Pajk Žontar, Nataša Poklar Ulrih, Blaž Cigić:
Difference in the attitude of students and employees of the University of Ljubljana towards work from home and online education
Saša Piskernik, Jasna Bertoncelj, Tanja Pajk Žontar:
Vaje pri predmetu Osnove prehrane