Številke

Bibliografija osebe. Seznam zajema vsa gradiva in ne le tista, kje je oseba mentor.

Doktorska dela (1)

  1. Urška Ribič: Proučevanje razvoja odpornosti različnih sevov bakterij vrste Staphylococcus epidermidis proti didecildimetilamonijevemu kloridu

Magistrska dela (16)

  1. Sara Goršek: Vpliv obsevanja jabolk s svetlobo različnih valovnih dolžin na njihov bioaktivni potencial
  2. Dimitrij Vörös: Proteinski profil bakterije vrste Listeria monocytogenes v biofilmu
  3. Barbara Grum: Bioaktivne lastnosti ekstraktov mikroalg vrst Arthrospira platensis in Chlorella vulgaris
  4. Martina Zlatevska: Vpliv blage toplotne obdelave plodov breskev na mikrobiološko obstojnost plodov inokuliranih s plesnimi rodu Penicillium
  5. Maruša Borovšak: Vpliv fenolnih spojin iz jabolka na bakterijsko adhezijo
  6. Gašper Svetelj: Adhezija bakterij vrst Listeria monocytogenes in Escherichia coli na zeleno solato (Lactuca sativa L.)
  7. Mateja Kokalj: Vpliv različnih vrst medu na bakterijsko adhezijo
  8. Monika Podpac: Prilagoditev listerij na benzalkonijev klorid
  9. Ema Lovšin: Protiadhezivna aktivnost kostanjevega in cvetličnega medu ter medu manuke na zobni površini
  10. Anja Zupanc: Protiadhezivna aktivnost ekstraktov mikroalg vrst Arthrospira platensis in Chlorella vulgaris na zobni površini
  11. Dejan Skodič: Antioksidativno in protimikrobno delovanje jogurta z dodatkom cvetličnega medu in izvlečka smrekovih vršičkov
  12. Sara Recek: Bioaktivni učinek koreninskih ekstraktov različnih tujerodnih dresnikov (Fallopia japonica, Fallopia sachalinensis in Fallopia x bohemica)
  13. Domen Malis: Protimikrobna učinkovitost in biorazgradljivost mešanice naravnih celuloznih vlaken z vgrajenim ZnO.
  14. Urša Vezjak: Karakterizacija mleka in sira z uporabo stabilnih izotopov lahkih elementov
  15. Blaž Fink: Vpliv različnih obdelav pire (Triticum spelta) pred kaljenjem na zmanjšanje populacije plesni
  16. Brina Pavlovič: Adhezija plesni vrste Penicillium expansum

Diplomska dela (16)

  1. Marija Kosmač: Kvantifikacija kvasovk in plesni v živilu z metodo SimPlate
  2. Kaja Ivanc: Protibakterijsko in protiadhezivno delovanje ekstraktov ajdovih in pirinih kalčkov
  3. Nina Šiškovič: Sestava in lastnosti mikrobne združbe jabolčnega in balzamičnega kisa
  4. Mateja Stipič: Protibakterijsko delovanje eteričnih olj in hidrolatov izbranih začimbnih rastlin
  5. Vanesa Stenšak: Protibakterijska aktivnost didecildimetilamonijevega klorida
  6. Zala Šturm: Protibakterijsko delovanje eteričnega olja cimeta
  7. Brigita Valentinčič: Protiglivna aktivnost izbranih eteričnih olj
  8. Ema Lovšin: Vpliv kostanjevega medu na adhezijo bakterij vrste Streptococcus cristatus na zobno površino
  9. Ema Lenarčič: Vpliv osušitve rok po umivanju na njihovo snažnost
  10. Terezija Jovanovski: Protibakterijsko delovanje hidrolatov in eteričnih olj izbranih zdravilnih rastlin
  11. Sana Trček: Preprečevanje bakterijske adhezije na zeleno solato z uporabo hidrolata in eteričnega olja lovorja (Laurus nobilis)
  12. Vanja Koroša: Vpliv pakiranja na sintezo aflatoksina B1 v živilih
  13. Tina Bekrić: Protibakterijska aktivnost klorheksidina
  14. Maruša Ravnikar: Vpliv modre svetlobe na plesni pomembne kot kvarljivci sadja in zelenjave
  15. Suzana Radinović: Analiza poznavanja higienske prakse v živilskem obratu
  16. Luka Irenej Pečan: Protibakterijsko in protiadhezivno delovanje ekstraktov konoplje (Cannabis sativa)