Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Po članicah UL
Deleži
Največkrat
Datoteke
Letna poročila
Mentorstva
Osnovno
Bibliografija
Objave zaključnih del
Top ključne besede
Pojavnost ključnih besed
Komentorji
Bibliografija osebe. Seznam zajema vsa gradiva in ne le tista, kje je oseba mentor.
Magistrska dela (3)
Eva Stražar:
Higienska ustreznost materialov za linijsko proizvodnjo pekarskih izdelkov
Tina Strnad:
Nadzor in analiza kršitev sistema HACCP
Martin Slanc:
Validacija roka uporabe pečenih pekovskih artiklov
Druga dela (5)
Rajko Vidrih, Sebastjan Filip:
Amino acid composition of protein-enriched dried pasta
Sebastjan Filip, Rok Fink:
Gensko spremenjeni organizmi in tveganja za zdravje
Sebastjan Filip, Rok Fink, Mojca Jevšnik Podlesnik:
Influence of food composition on freezing time
Rok Fink, Sebastjan Filip, Mojca Jevšnik Podlesnik:
Comparison of wooden (Abies spp.) and plastic trays for pasta drying
Rok Fink, Sebastjan Filip:
Surface-active natural saponins. Properties, safety, and efficacy