izpis_h1_title_alt

Amino acid composition of protein-enriched dried pasta : is it suitable for a low-carbohydrate diet?
Vidrih, Rajko (Avtor), Filip, Sebastjan (Avtor)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://dx.doi.org/10.17113/ftb.53.03.15.4022 Povezava se odpre v novem oknu
Jezik:Angleški jezik
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano (r6)
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2015
Št. strani:Str. 298-306
Številčenje:Vol. 53, no. 3
UDK:664.69.022:641.1:577.112
ISSN pri članku:1330-9862
DOI:10.17113/ftb.53.03.15.4022 Povezava se odpre v novem oknu
COBISS.SI-ID:4529784 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:774
Število prenosov:164
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na:AddThis
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...

Gradivo je del revije

Naslov:Food technology and biotechnology
Skrajšan naslov:Food technol. biotechnol.
Založnik:Faculty of Food Technology and Biotechnology
ISSN:1330-9862
COBISS.SI-ID:40116737 Povezava se odpre v novem oknu

Sekundarni jezik

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:funkcionalna živila, beljakovine, aditivi, aminokislinska sestava, testenine

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj