Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Amino acid composition of protein-enriched dried pasta : is it suitable for a low-carbohydrate diet?
ID
Vidrih, Rajko
(
Avtor
),
ID
Filip, Sebastjan
(
Avtor
)
URL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite
http://dx.doi.org/10.17113/ftb.53.03.15.4022
Galerija slik
Jezik:
Angleški jezik
Vrsta gradiva:
Delo ni kategorizirano
Tipologija:
1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:
2015
Št. strani:
Str. 298-306
Številčenje:
Vol. 53, no. 3
PID:
20.500.12556/RUL-83385
UDK:
664.69.022:641.1:577.112
ISSN pri članku:
1330-9862
DOI:
10.17113/ftb.53.03.15.4022
COBISS.SI-ID:
4529784
Datum objave v RUL:
17.08.2016
Število ogledov:
1695
Število prenosov:
203
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Gradivo je del revije
Naslov:
Food technology and biotechnology
Skrajšan naslov:
Food technol. biotechnol.
Založnik:
Faculty of Food Technology and Biotechnology
ISSN:
1330-9862
COBISS.SI-ID:
40116737
Sekundarni jezik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
funkcionalna živila
,
beljakovine
,
aditivi
,
aminokislinska sestava
,
testenine
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj