Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Po članicah UL
Deleži
Največkrat
Datoteke
Letna poročila
Mentorstva
Osnovno
Bibliografija
Objave zaključnih del
Top ključne besede
Pojavnost ključnih besed
Komentorji
Bibliografija osebe. Seznam zajema vsa gradiva in ne le tista, kje je oseba mentor.
Diplomska dela (5)
Petra Terpinc:
Arheje in antioksidanti
Jasmina Jeglič:
Fermentacijske lastnosti vinskih kvasovk in mlečnokislinskih bakterij
Joži Omahen:
Skupne fenolne spojine in antioksidativna učinkovitost soka granatnega jabolka
Saša Kugler:
Fenolne spojine v industrijski konoplji (Cannabis sativa L.)
Kaja Hribar:
Skupne fenolne spojine in antioksidativna učinkovitost ekstrakta kimchija
Druga dela (5)
Marjeta Mencin, Maja Mikulič Petkovšek, Robert Veberič, Petra Terpinc:
Development and optimisation of solid-phase extraction of extractable and bound phenolic acids in spelt (Triticum spelta L.) seeds
Marjeta Mencin, Nika Markanovič, Maja Mikulič Petkovšek, Robert Veberič, Petra Terpinc:
Bioprocessed wholegrain spelt flour improves the quality and physicochemical characteristics of wheat bread
Marjeta Mencin, Nika Markanovič, Maja Mikulič Petkovšek, Robert Veberič, Petra Terpinc:
Changes in the bioaccessibility of antioxidants after simulated in vitro digestion of bioprocessed spelt-enhanced wheat bread
Živila, hranila in prehrana prihodnosti
Marjeta Mencin, Polona Jamnik, Maja Mikulič Petkovšek, Robert Veberič, Petra Terpinc:
Enzymatic treatments of raw, germinated and fermented spelt (Triticum spelta L.) seeds improve the accessibility and antioxidant activity of their phenolics