izpis_h1_title_alt

Fermentacijske lastnosti vinskih kvasovk in mlečnokislinskih bakterij : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Jeglič, Jasmina (Avtor), ID Košmerl, Tatjana (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Terpinc, Petra (Komentor), ID Čadež, Neža (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1,66 MB)
MD5: 455C56E922BFC8E8D11620257D3327BB

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:sauvignon, mošt, mlado vino, starterske kulture, vinske kvasovke, Saccharomyces cerevisiae, alkoholna fermentacija, mlečnokislinske bakterije, jabolčno-mlečnokislinska fermentacija, fizikalnokemijske lastnosti, kemijska sestava, senzorične lastnosti
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[J. Jeglič]
Leto izida:2016
Št. strani:XV, 70 f., [8] f. pril.
PID:20.500.12556/RUL-118892 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:663.221:663.252/.253:582.282.23
COBISS.SI-ID:4690552 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:01.09.2020
Število ogledov:1941
Število prenosov:120
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Fermentation characteristics of wine yeasts and lactic acid bacteria : graduation thesis, university studies
Ključne besede:Sauvignon, musts, young wines, starter cultures, wine yeasts, Saccharomyces cerevisiae, alcoholic fermentation, lactic acid bacteria, malolactic fermentation, physicochemical properties, chemical composition, sensory properties

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj