Numbers

Bibliography of the person, including all types of documents, not only theses.

PhD theses (1)

  1. Katja Pirc: Molekulski mehanizem vezave [alfa]-sinukleina na lipidne membrane

MSc theses (4)

  1. Sendi Lešnjak: Vrednotenje prehrane v vrtcu s kemijsko analizo in spletnim orodjem
  2. Tomaž Cimerman: Optimizacija pridobivanja rastlinskih ekstraktov za marinade z namenom znižanja vsebnosti heterocikličnih aminov
  3. Tina Klepac: Ugotavljanje stabilnosti antocianov med simulacijo prebave soka granatnega jabolka (Punica granatum L.) in vitro
  4. Anže Rogelj: Antioksidanti in njihova učinkovitost v različnih tkivih invazivnih tujerodnih dresnikov

BSc theses (16)

  1. Žiga Klemenc: Vpliv okoljskih dejavnikov na vsebnost polifenolnih spojin in vitamina C ter na antioksidativno aktivnost plodov šipka
  2. Špela Zorman: Hidratacija dimerne dehidroaskorbinske kisline v kislem pH
  3. Jasmina Halilović: Vpliv dodanega koencima Q10 v krmo piščancev na njegovo vsebnost v drobovini
  4. Adriana Ban: Priprava in karakterizacija ionskih izmenjevalcev iz odpadnih rastlinskih materialov za vezavo Cu[2+] iz vodnih raztopin
  5. Tina Klepac: Optimizacija luminiscenčne metode za določanje antioksidativne aktivnosti v rastlinskih ekstraktih
  6. Tadeja Jakus: Določanje antioksidantov v zdravilnih zeliščih
  7. Sandra Potočnik: Vpliv zorenja na vsebnost antioksidantov v plodovih šipka
  8. Uroš Zalar: Vsebnost fenolnih spojin v granatnem jabolku (Punica granatum)
  9. Mojca Primožič: Sprejemljivost mesne emulzije z manj soli in natrija
  10. Maruša Kersnik: Fermentacijske lastnosti izolata avtohtonih kvasovk pri alkoholni fermentaciji sorte Renski rizling
  11. Jure Grubar: Vpliv časa maceracije grozdja sorte Modra frankinja na ekstrakcijo polifenolov
  12. Sandra Poje: Določanje prehranske vrednosti obrokov z računalniškim programom in s kemijsko analizo
  13. Blaž Košak: Vpliv različnih temperatur in načinov fermentacije na kakovost vina sorte laški rizling
  14. Bojana Klemenčič: Antioksidativna učinkovitost rženega slada
  15. Tina Terbuc: Vpliv zamenjave nitrita na kakovost poltrajnih klobas
  16. Nina Korenčan: Sestava pečenega piščančjega mesa različnih rej

Other documents (17)

  1. Ilja Gasan Osojnik Črnivec, Mihaela Skrt, Danijela Šeremet, Meta Sterniša, David Farčnik, Erna Štrumbelj, Aleš Poljanšek, Nika Cebin, Lea Pogačnik da Silva, Sonja Smole Možina, Miha Humar, Draženka Komes, Nataša Poklar Ulrih: Waste streams in onion production
  2. Rui F. M. Silva, Lea Pogačnik da Silva: Polyphenols from food and natural products
  3. Polona Jamnik, Nik Mahnič, Aleksandra Mrak, Lea Pogačnik da Silva, Barbara Jeršek, Alberto Niccolai, Jasmina Masten Rutar, Nives Ogrinc, Larisa Dušak, Blaž Ferjančič, Mojca Korošec, Ana Cerar, Borut Lazar, Urša Lovše, Tjaša Pungert, Primož Fabjan, Nataša Poklar Ulrih: Fermented biomass of Arthrospira platensis as a potential food ingredient
  4. Katja Pirc, Eva Žerovnik, Miha Škarabot, Nataša Poklar Ulrih, Lea Pogačnik da Silva: The effect of tyrosine residues on [alpha]-synuclein fibrillation
  5. Rui F. M. Silva, Lea Pogačnik da Silva: Neuroprotective properties of food-borne polyphenols in neurodegenerative diseases
  6. Klavdija Mežnar, Boris Pihlar, Lea Pogačnik da Silva, Mladen Franko: Optimised calibration procedure for bioanalytical determination of organophosphate pesticides in apple juices by immobilised AChE
  7. Lea Pogačnik da Silva, Ajda Ota, Nataša Poklar Ulrih: An overview of crucial dietary substances and their modes of action for prevention of neurodegenerative diseases
  8. Mariana Gois Ruivo da Silva, Mihaela Skrt, Draženka Komes, Nataša Poklar Ulrih, Lea Pogačnik da Silva: Enhanced yield of bioactivities from onion (Allium cepa L.) skin and their antioxidant and anti-α-amylase activities
  9. Lea Pogačnik da Silva, Tina Bergant, Mihaela Skrt, Nataša Poklar Ulrih, Jitka Viktorová, Tomáš Ruml: In vitro comparison of the bioactivities of Japanese and Bohemian knotweed ethanol extracts
  10. Helena Abramovič, Blaž Cigić, Milica Kač, Lea Pogačnik da Silva, Darja Rudan Tasič, Mihaela Skrt, Nataša Šegatin: Vaje iz splošne kemije
  11. Helena Abramovič, Milica Kač, Lea Pogačnik da Silva, Darja Rudan Tasič, Nataša Šegatin: Vaje iz organske kemije
  12. Blaž Cigić, Lea Pogačnik da Silva, Nataša Šegatin: Kemija z biokemijo
  13. Lea Pogačnik da Silva: Laboratorijske vaje pri predmetu kemija
  14. Helena Abramovič, Blaž Cigić, Milica Kač, Lea Pogačnik da Silva, Nataša Poklar Ulrih, Mihaela Skrt, Nataša Šegatin, Darja Rudan Tasič: Vaje pri predmetu Kemija z biokemijo
  15. Helena Abramovič, Blaž Cigić, Milica Kač, Lea Pogačnik da Silva, Nataša Poklar Ulrih, Mihaela Skrt, Nataša Šegatin, Darja Rudan Tasič: Vaje pri predmetu Kemija z biokemijo
  16. Aditivi v živilih - prednosti in tveganja
  17. International Summer School Food Safety and Healthy Living