Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Po članicah UL
Deleži
Največkrat
Datoteke
Letna poročila
Mentorstva
Osnovno
Bibliografija
Objave zaključnih del
Top ključne besede
Pojavnost ključnih besed
Komentorji
Bibliografija osebe. Seznam zajema vsa gradiva in ne le tista, kje je oseba mentor.
Magistrska dela (7)
Kaira Recko:
Določanje fizikalno-kemijskih lastnosti različnih vrst medu, sirupov in njihovih mešanic
Leja Prezelj:
Razvoj metode prekristalizacije vinskega kamna za uporabo v pekovski industriji
Nataša Žigante:
Termodinamika konformacijskih sprememb G-kvadrupleksov z zaporedjem d(G4T4G4)
Klemen Vrhovec:
Določitev toplotnih lastnosti SiliGlass tkivnih fantomov
Belmin Lisičić:
Optično zaznavanje razrasta plesni in termična analiza vzorca
Zala Sel:
Termično inducirane reakcije izbranih mono- in disaharidov z asparaginom ter analiza nastalih produktov
Alen Pungertnik:
Določanje količine zaužitih živil z optično volumetrično analizo obroka
Diplomska dela (15)
Nika Rejec:
Odpadni zeleni listi kulturnih rastlin kot trajnostni vir beljakovin
Tomaž Kopač:
Vpliv gretja in hlajenja na fazne prehode čokolade
Jasmina Kragelnik:
Vpliv pospešenega staranja na kristalizacijo in oksidativno stabilnost ričkovega in konopljinega olja
Tina Opravš:
Vpliv vrste sladkorja na nastanek akrilamida med toplotno obdelavo živil
Urša Lovše:
Določitev stopnje prebavljivosti proteinov v izbranem izdelku Quorn␢ in piščančjem mesu
Lara Tekavc:
Optimizacija sestave pecilnega praška s kalijevim hidrogentartratom
Nina Križnik:
Uporaba prehranskih dopolnil za povečanje koncentracije ketonskih teles
Alen Pungertnik:
Primerjava različnih rotacijskih viskozimetrov za potrebe živilske industrije
Sara Keber:
Učinkovitost ekstrakta hmelja v zaščiti kvasovk vrste Saccharomyces cerevisiae pred oksidativnim stresom
Veronika Igličar:
Različne oblike in formulacije vitamina D
Erik Hrovatin:
Prisotnost vitamina B12 v zelenjavi
Karmen Lukman:
Vpliv različnih olj na oksidacijsko stabilnost prepečenca
Vid Bačar:
Modeliranje in simulacija procesov v kemijskem reaktorju s programom MS Excel
Majda Hašić:
Vloga soli žolčnih kislin v prebavilih
Sanja Petek:
Vpliv uživanja kave in čaja na delovanje jeter