Številke

Bibliografija osebe. Seznam zajema vsa gradiva in ne le tista, kje je oseba mentor.

Magistrska dela (5)

  1. Kaira Recko: Določanje fizikalno-kemijskih lastnosti različnih vrst medu, sirupov in njihovih mešanic
  2. Leja Prezelj: Razvoj metode prekristalizacije vinskega kamna za uporabo v pekovski industriji
  3. Nataša Žigante: Termodinamika konformacijskih sprememb G-kvadrupleksov z zaporedjem d(G4T4G4)
  4. Klemen Vrhovec: Določitev toplotnih lastnosti SiliGlass tkivnih fantomov
  5. Belmin Lisičić: Optično zaznavanje razrasta plesni in termična analiza vzorca

Diplomska dela (15)

  1. Nika Rejec: Odpadni zeleni listi kulturnih rastlin kot trajnostni vir beljakovin
  2. Tomaž Kopač: Vpliv gretja in hlajenja na fazne prehode čokolade
  3. Jasmina Kragelnik: Vpliv pospešenega staranja na kristalizacijo in oksidativno stabilnost ričkovega in konopljinega olja
  4. Tina Opravš: Vpliv vrste sladkorja na nastanek akrilamida med toplotno obdelavo živil
  5. Urša Lovše: Določitev stopnje prebavljivosti proteinov v izbranem izdelku Quorn␢ in piščančjem mesu
  6. Lara Tekavc: Optimizacija sestave pecilnega praška s kalijevim hidrogentartratom
  7. Nina Križnik: Uporaba prehranskih dopolnil za povečanje koncentracije ketonskih teles
  8. Alen Pungertnik: Primerjava različnih rotacijskih viskozimetrov za potrebe živilske industrije
  9. Sara Keber: Učinkovitost ekstrakta hmelja v zaščiti kvasovk vrste Saccharomyces cerevisiae pred oksidativnim stresom
  10. Veronika Igličar: Različne oblike in formulacije vitamina D
  11. Erik Hrovatin: Prisotnost vitamina B12 v zelenjavi
  12. Karmen Lukman: Vpliv različnih olj na oksidacijsko stabilnost prepečenca
  13. Vid Bačar: Modeliranje in simulacija procesov v kemijskem reaktorju s programom MS Excel
  14. Majda Hašić: Vloga soli žolčnih kislin v prebavilih
  15. Sanja Petek: Vpliv uživanja kave in čaja na delovanje jeter