Your browser does not allow JavaScript!
JavaScript is necessary for the proper functioning of this website. Please enable JavaScript or use a modern browser.
Open Science Slovenia
Open Science
DiKUL
slv
|
eng
Search
Browse
New in RUL
About RUL
In numbers
Help
Sign in
Organisation
Files
Mentors
Basic
Bibliography
Published theses
Top keywords
Keyword timeline
Co-mentors
Bibliography of the person, including all types of documents, not only theses.
MSc theses (12)
Kim Stare:
Ocena prehranskega vnosa in prehranskih navad vrhunskih slovenskih rokometašev v tekmovalnem obdobju
Boštjan Lopert:
Ocena prehranskega vnosa kalcija in vitamina D pri osteoporoznih bolnikih
Kaja Perme:
Prehranska kakovost neobičajnih olj na našem trgu
Jelena Juretić:
Vpliv študija na spremembe prehranskih navad in telesne dejavnosti pri študentih Biotehniške fakultete Univerze v Ljubljani
Tina Thaler:
Kakovost rastlinskih nadomestkov sira
Kristina Jakopič:
Hranilna vrednost celodnevnih obrokov v domu starejših občanov
Ana Janžekovič:
Zaznavanje aditivov za živila med slovenskimi potrošniki
Erika Jesenko:
Hranilna vrednost in senzorična sprejemljivost kosil in večerij v dijaškem domu v Ljubljani
Karmen Klemenc:
Vsebnost primarnih in sekundarnih produktov oksidacije ter vitamina E v prehranskih dopolnilih z omega 3 maščobnimi kislinami
Patricija Klemenčič:
Vpliv različnih dejavnikov na sprejemanje odločitev otrok pri izbiri in nakupu živil
Sanja Nartnik:
Vrednotenje prehranskega profila živil za dojenčke in malčke
Nina Križnik:
Preskrbljenost prebivalcev Slovenije z ustrezno zalogo hrane
BSc theses (8)
Lara Ježovnik:
Priporočila Svetovne zdravstvene organizacije za živila, namenjena dojenčkom in malčkom
Melita Kogovšek:
Vnos prehranske vlaknine pri oskrbovancih v domu starejših občanov
Meta Ferjan:
Vrednotenje ocene velikosti porcij izbranih živil
Jerneja Krampelj:
Spremembe prehranskih navad odraslih v času pandemije covida-19
Katarina Zupanc:
Vrednotenje hranilne vrednosti ovsenih rastlinskih napitkov
Doroteja Dolšak:
Zaloga hrane v gospodinjstvu za izredne razmere
Patricija Kunstek:
Vrednotenje hranilne vrednosti veganskih izdelkov
Lana Krajnc:
Vnos prehranske vlaknine pri starejših