Številke

Bibliografija osebe. Seznam zajema vsa gradiva in ne le tista, kje je oseba mentor.

Magistrska dela (27)

  1. Mojca Podgoršek: Vpliv kolagenske bariere na tvorbo mikotoksinov v modelnem sistemu zorenja suhih salam
  2. Katja Lekše: Uporaba kvasnega ekstrakta v suhih salamah
  3. Tina Pucihar: Vsebnost sladkorjev in prehranske vlaknine v cvetnem prahu osmukancu
  4. Kristina Mele: Pozabljene tradicionalne jedi slovenskega podeželja
  5. Ana Turk: Vpliv načina priprave na lastnosti oleogel emulzij
  6. Rok Poglajen: Vpliv estrov kavne kisline na znotrajcelično redoks stanje kvasovke Saccharomyces cerevisiae
  7. Teja Škerlj: Vpliv stopnje nenasičenosti olja na teksturne lastnosti oleogelov
  8. Mojca Ferk: Vpliv dodatka trehaloze na tehnološke in senzorične lastnosti kruha
  9. Urška Kastelic: Trans maščobe v čokoladnih sladicah
  10. Peter Kušar: Sestava fenolnih spojin v kaljeni ajdi
  11. Kristjan Gašpirc: Heterologno izražanje genov vključenih v biosintezo večkrat nenasičenih maščobnih kislin v bakteriji Streptomyces rimosus
  12. Sendy Zupanc: Vrednotenje učinkovitosti ekstrakcije pigmentov iz liofiliziranih živil rastlinskega izvora z bioobnovljivim topilom CyreneTM
  13. Ines Berdnik: Zaviranje nastanka 2-amino-1-metil-6-fenilimidazo[4,5-b]piridina z uporabo brinovih ekstraktov v modelnih raztopinah
  14. Miša Šterk: Tehnološka optimizacija receptur za izdelavo brezglutenskih biskvitov
  15. Slavica Bojić: Optimizacija teksture mesne emulzije z dodatkom karagenana
  16. Marjeta Rak: Fenolni profil slovenskega matičnega mlečka
  17. Tadej Briški Javor: Vpliv oscilacije temperature v pečici med termično obdelavo mesa na nastanek 2-amino-1-metil-6-fenilimidazo[4,5-b]piridina
  18. Arnela Delić: Vpliv ekstraktov pečenega govejega mesa na znotrajcelično oksidacijo v kvasovkah vrste Saccharomyces cerevisiae
  19. Saša Kugler: Obogatitev barjenih klobas s prehransko vlaknino
  20. Mark Kozamernik: Učinek dodane transglutaminaze na izboljšanje lastnosti biskvita s sojino moko
  21. Neža Ožbold: Vpliv temperature in časa praženja na vsebnost akrilamida, različnih metilksantinov ter trigonelina v kavi
  22. Eva Hrvatin: Vsebnost γ-amino butanojske kisline in aminov v procesu izdelave ribjih konzerv
  23. Žiga Pokovec: Vpliv dodatka ksantana na tvorbo heterocikličnih aminov v mesnem siru
  24. Boris Radović: Vsebnost biogenih aminov v suhih salamah na slovenskem trgu
  25. Tina Gregorčič: Vpliv transglutaminaz na teksturne lastnosti mesnih emulzij
  26. Zala Šturm: Rast plesni vrste Aspergillus flavus in tvorba aflatoksina B1 v značilnih razmerah za izdelavo suhih salam
  27. Katja Vagaja: Vpliv dodanih sladkorjev na tvorbo aflatoksinov B1 in B2 v masi za suhe salame inokulirani s plesnijo vrste Aspergillus parasiticus

Diplomska dela (8)

  1. Katja Lekše: Izdelava kunčjih hrenovk
  2. Sara Goršek: Barva barjenih klobas na slovenskem trgu
  3. Petra Ožbolt: Vpliv vsebnosti karagenana na stabilnost piščančjega mesnega namaza
  4. Alenka Katrašnik: Starterske kulture pri izdelavi suhih salam
  5. Katarina Barbara Robič: Vpliv toplotnega stresa na kakovost piščančjega mesa
  6. Neža Ožbold: Vsebnost kofeina v temnih čokoladah
  7. Žiga Pokovec: Maščobno kislinski profil in senzorične lastnosti barjenih klobas izdelanih z različnimi olji
  8. Kristina Pavovec: Sposobnost zadrževanja vode govejega mesa na trgu