Your browser does not allow JavaScript!
JavaScript is necessary for the proper functioning of this website. Please enable JavaScript or use a modern browser.
Open Science Slovenia
Open Science
DiKUL
slv
|
eng
Search
Browse
New in RUL
About RUL
In numbers
Help
Sign in
Organisation
Files
Mentors
Basic
Bibliography
Published theses
Top keywords
Keyword timeline
Co-mentors
Bibliography of the person, including all types of documents, not only theses.
MSc theses (27)
Mojca Podgoršek:
Vpliv kolagenske bariere na tvorbo mikotoksinov v modelnem sistemu zorenja suhih salam
Katja Lekše:
Uporaba kvasnega ekstrakta v suhih salamah
Tina Pucihar:
Vsebnost sladkorjev in prehranske vlaknine v cvetnem prahu osmukancu
Kristina Mele:
Pozabljene tradicionalne jedi slovenskega podeželja
Ana Turk:
Vpliv načina priprave na lastnosti oleogel emulzij
Rok Poglajen:
Vpliv estrov kavne kisline na znotrajcelično redoks stanje kvasovke Saccharomyces cerevisiae
Teja Škerlj:
Vpliv stopnje nenasičenosti olja na teksturne lastnosti oleogelov
Mojca Ferk:
Vpliv dodatka trehaloze na tehnološke in senzorične lastnosti kruha
Urška Kastelic:
Trans maščobe v čokoladnih sladicah
Peter Kušar:
Sestava fenolnih spojin v kaljeni ajdi
Kristjan Gašpirc:
Heterologno izražanje genov vključenih v biosintezo večkrat nenasičenih maščobnih kislin v bakteriji Streptomyces rimosus
Sendy Zupanc:
Vrednotenje učinkovitosti ekstrakcije pigmentov iz liofiliziranih živil rastlinskega izvora z bioobnovljivim topilom CyreneTM
Ines Berdnik:
Zaviranje nastanka 2-amino-1-metil-6-fenilimidazo[4,5-b]piridina z uporabo brinovih ekstraktov v modelnih raztopinah
Miša Šterk:
Tehnološka optimizacija receptur za izdelavo brezglutenskih biskvitov
Slavica Bojić:
Optimizacija teksture mesne emulzije z dodatkom karagenana
Marjeta Rak:
Fenolni profil slovenskega matičnega mlečka
Tadej Briški Javor:
Vpliv oscilacije temperature v pečici med termično obdelavo mesa na nastanek 2-amino-1-metil-6-fenilimidazo[4,5-b]piridina
Arnela Delić:
Vpliv ekstraktov pečenega govejega mesa na znotrajcelično oksidacijo v kvasovkah vrste Saccharomyces cerevisiae
Saša Kugler:
Obogatitev barjenih klobas s prehransko vlaknino
Mark Kozamernik:
Učinek dodane transglutaminaze na izboljšanje lastnosti biskvita s sojino moko
Neža Ožbold:
Vpliv temperature in časa praženja na vsebnost akrilamida, različnih metilksantinov ter trigonelina v kavi
Eva Hrvatin:
Vsebnost γ-amino butanojske kisline in aminov v procesu izdelave ribjih konzerv
Žiga Pokovec:
Vpliv dodatka ksantana na tvorbo heterocikličnih aminov v mesnem siru
Boris Radović:
Vsebnost biogenih aminov v suhih salamah na slovenskem trgu
Tina Gregorčič:
Vpliv transglutaminaz na teksturne lastnosti mesnih emulzij
Zala Šturm:
Rast plesni vrste Aspergillus flavus in tvorba aflatoksina B1 v značilnih razmerah za izdelavo suhih salam
Katja Vagaja:
Vpliv dodanih sladkorjev na tvorbo aflatoksinov B1 in B2 v masi za suhe salame inokulirani s plesnijo vrste Aspergillus parasiticus
BSc theses (8)
Katja Lekše:
Izdelava kunčjih hrenovk
Sara Goršek:
Barva barjenih klobas na slovenskem trgu
Petra Ožbolt:
Vpliv vsebnosti karagenana na stabilnost piščančjega mesnega namaza
Alenka Katrašnik:
Starterske kulture pri izdelavi suhih salam
Katarina Barbara Robič:
Vpliv toplotnega stresa na kakovost piščančjega mesa
Neža Ožbold:
Vsebnost kofeina v temnih čokoladah
Žiga Pokovec:
Maščobno kislinski profil in senzorične lastnosti barjenih klobas izdelanih z različnimi olji
Kristina Pavovec:
Sposobnost zadrževanja vode govejega mesa na trgu