Številke

Bibliografija osebe. Seznam zajema vsa gradiva in ne le tista, kje je oseba mentor.

Magistrska dela (17)

  1. Nina Berglez: Primernost alternativnih olj za cvrtje živil
  2. Nina Mihelj: Določanje sprejemljive teksture Kraškega pršuta
  3. Eva Golob: Oksidacijska stabilnost piščančjega mesa pri različnih koncentracijah kisika v embalažni enoti
  4. Noemi Pavlović: Optimizacija teksturnih lastnosti koagulatov mesnih namazov, izdelanih z različnimi škrobi in vrstami moke
  5. Alenka Jurhar: Učinek dodanega na sol vezanega brinovega ekstrakta na tvorbo heterocikličnih aromatskih aminov v toplotno obdelanih govejih pleskavicah
  6. Gregor Sok: Vpliv načina izdelave govejih burgerjev na njihove fizikalno-kemijske parametre in senzorične lastnosti
  7. Urška Luzar: Maščobnokislinski profil gojenih postrvi
  8. Monika Kočar: Študija povezav med proteolizo, oksidacijskimi produkti in teksturo Kraškega pršuta
  9. Miša Šterk: Tehnološka optimizacija receptur za izdelavo brezglutenskih biskvitov
  10. Mojca Kuhar: Vsebnost proteinskih karbonilov v teletini in jagnjetini med zorenjem
  11. Katja Babič: Primerjava fizikalno-kemijskih parametrov in senzoričnih lastnosti izbranih pasteriziranih mesnih izdelkov
  12. Alenka Rotar: Razvoj in aplikacija analitske metode za določanje vsebnosti proteinskih karbonilov v piščančjem mesu
  13. Uroš Morela: Vpliv dodatka različnih sredstev za vezanje vode na stabilnost goveje mesne emulzije
  14. Nežka Lazar: Kakovost različnih olj in paniranega živila po večkratnem cvrtju
  15. Barbara Tomšič: Vpliv dodatka transglutaminaz na fizikalno-kemijske parametre in senzorične lastnosti govejih burgerjev
  16. Nikita Trček: Primerjava tradicionalnih čevapčičev s hibridnimi mesnimi pripravki
  17. Marija Maja Kresnik: Tvorba biogenih aminov v sušenih salamah med skladiščenjem pri sobni temperaturi

Diplomska dela (13)

  1. Peter Dodič: Nenormalne kakovosti mišičnine piščancev
  2. Tina Terbuc: Vpliv zamenjave nitrita na kakovost poltrajnih klobas
  3. Nina Korenčan: Sestava pečenega piščančjega mesa različnih rej
  4. Nina Berglez: Meso polžev kot alternativni vir beljakovin
  5. Barbara Bregar: Primernost govejega flama za suho zorenje
  6. Eva Šuštaršič: Osnove tehnologije izdelave sušenih salam
  7. Tjaša Bertoncelj: Meso nutrij kot alternativni vir beljakovin
  8. Monika Kočar: Žuželke v prehrani človeka
  9. Lina Golob: Dimljenje postrvi
  10. Špela Gumzej: Lastnosti mesa pasme mangalica
  11. Marija Maja Kresnik: Primerjava suho in mokro zorenega mesa govejih ledij
  12. Jan Ščap: Kakovost, predelava in kulinarična uporabnost kunčjega mesa
  13. Jaka Murko Gajšek: Meso v prehranski politiki