Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Po članicah UL
Deleži
Največkrat
Datoteke
Letna poročila
Mentorstva
Osnovno
Bibliografija
Objave zaključnih del
Top ključne besede
Pojavnost ključnih besed
Komentorji
Bibliografija osebe. Seznam zajema vsa gradiva in ne le tista, kje je oseba mentor.
Magistrska dela (17)
Nina Berglez:
Primernost alternativnih olj za cvrtje živil
Nina Mihelj:
Določanje sprejemljive teksture Kraškega pršuta
Eva Golob:
Oksidacijska stabilnost piščančjega mesa pri različnih koncentracijah kisika v embalažni enoti
Noemi Pavlović:
Optimizacija teksturnih lastnosti koagulatov mesnih namazov, izdelanih z različnimi škrobi in vrstami moke
Alenka Jurhar:
Učinek dodanega na sol vezanega brinovega ekstrakta na tvorbo heterocikličnih aromatskih aminov v toplotno obdelanih govejih pleskavicah
Gregor Sok:
Vpliv načina izdelave govejih burgerjev na njihove fizikalno-kemijske parametre in senzorične lastnosti
Urška Luzar:
Maščobnokislinski profil gojenih postrvi
Monika Kočar:
Študija povezav med proteolizo, oksidacijskimi produkti in teksturo Kraškega pršuta
Miša Šterk:
Tehnološka optimizacija receptur za izdelavo brezglutenskih biskvitov
Mojca Kuhar:
Vsebnost proteinskih karbonilov v teletini in jagnjetini med zorenjem
Katja Babič:
Primerjava fizikalno-kemijskih parametrov in senzoričnih lastnosti izbranih pasteriziranih mesnih izdelkov
Alenka Rotar:
Razvoj in aplikacija analitske metode za določanje vsebnosti proteinskih karbonilov v piščančjem mesu
Uroš Morela:
Vpliv dodatka različnih sredstev za vezanje vode na stabilnost goveje mesne emulzije
Nežka Lazar:
Kakovost različnih olj in paniranega živila po večkratnem cvrtju
Barbara Tomšič:
Vpliv dodatka transglutaminaz na fizikalno-kemijske parametre in senzorične lastnosti govejih burgerjev
Nikita Trček:
Primerjava tradicionalnih čevapčičev s hibridnimi mesnimi pripravki
Marija Maja Kresnik:
Tvorba biogenih aminov v sušenih salamah med skladiščenjem pri sobni temperaturi
Diplomska dela (13)
Peter Dodič:
Nenormalne kakovosti mišičnine piščancev
Tina Terbuc:
Vpliv zamenjave nitrita na kakovost poltrajnih klobas
Nina Korenčan:
Sestava pečenega piščančjega mesa različnih rej
Nina Berglez:
Meso polžev kot alternativni vir beljakovin
Barbara Bregar:
Primernost govejega flama za suho zorenje
Eva Šuštaršič:
Osnove tehnologije izdelave sušenih salam
Tjaša Bertoncelj:
Meso nutrij kot alternativni vir beljakovin
Monika Kočar:
Žuželke v prehrani človeka
Lina Golob:
Dimljenje postrvi
Špela Gumzej:
Lastnosti mesa pasme mangalica
Marija Maja Kresnik:
Primerjava suho in mokro zorenega mesa govejih ledij
Jan Ščap:
Kakovost, predelava in kulinarična uporabnost kunčjega mesa
Jaka Murko Gajšek:
Meso v prehranski politiki