Your browser does not allow JavaScript!
JavaScript is necessary for the proper functioning of this website. Please enable JavaScript or use a modern browser.
Open Science Slovenia
Open Science
DiKUL
slv
|
eng
Search
Browse
New in RUL
About RUL
In numbers
Help
Sign in
Organisation
Files
Mentors
Basic
Bibliography
Published theses
Top keywords
Keyword timeline
Co-mentors
Bibliography of the person, including all types of documents, not only theses.
MSc theses (17)
Nina Berglez:
Primernost alternativnih olj za cvrtje živil
Nina Mihelj:
Določanje sprejemljive teksture Kraškega pršuta
Eva Golob:
Oksidacijska stabilnost piščančjega mesa pri različnih koncentracijah kisika v embalažni enoti
Noemi Pavlović:
Optimizacija teksturnih lastnosti koagulatov mesnih namazov, izdelanih z različnimi škrobi in vrstami moke
Alenka Jurhar:
Učinek dodanega na sol vezanega brinovega ekstrakta na tvorbo heterocikličnih aromatskih aminov v toplotno obdelanih govejih pleskavicah
Gregor Sok:
Vpliv načina izdelave govejih burgerjev na njihove fizikalno-kemijske parametre in senzorične lastnosti
Urška Luzar:
Maščobnokislinski profil gojenih postrvi
Monika Kočar:
Študija povezav med proteolizo, oksidacijskimi produkti in teksturo Kraškega pršuta
Miša Šterk:
Tehnološka optimizacija receptur za izdelavo brezglutenskih biskvitov
Mojca Kuhar:
Vsebnost proteinskih karbonilov v teletini in jagnjetini med zorenjem
Katja Babič:
Primerjava fizikalno-kemijskih parametrov in senzoričnih lastnosti izbranih pasteriziranih mesnih izdelkov
Alenka Rotar:
Razvoj in aplikacija analitske metode za določanje vsebnosti proteinskih karbonilov v piščančjem mesu
Uroš Morela:
Vpliv dodatka različnih sredstev za vezanje vode na stabilnost goveje mesne emulzije
Nežka Lazar:
Kakovost različnih olj in paniranega živila po večkratnem cvrtju
Barbara Tomšič:
Vpliv dodatka transglutaminaz na fizikalno-kemijske parametre in senzorične lastnosti govejih burgerjev
Nikita Trček:
Primerjava tradicionalnih čevapčičev s hibridnimi mesnimi pripravki
Marija Maja Kresnik:
Tvorba biogenih aminov v sušenih salamah med skladiščenjem pri sobni temperaturi
BSc theses (13)
Peter Dodič:
Nenormalne kakovosti mišičnine piščancev
Tina Terbuc:
Vpliv zamenjave nitrita na kakovost poltrajnih klobas
Nina Korenčan:
Sestava pečenega piščančjega mesa različnih rej
Nina Berglez:
Meso polžev kot alternativni vir beljakovin
Barbara Bregar:
Primernost govejega flama za suho zorenje
Eva Šuštaršič:
Osnove tehnologije izdelave sušenih salam
Tjaša Bertoncelj:
Meso nutrij kot alternativni vir beljakovin
Monika Kočar:
Žuželke v prehrani človeka
Lina Golob:
Dimljenje postrvi
Špela Gumzej:
Lastnosti mesa pasme mangalica
Marija Maja Kresnik:
Primerjava suho in mokro zorenega mesa govejih ledij
Jan Ščap:
Kakovost, predelava in kulinarična uporabnost kunčjega mesa
Jaka Murko Gajšek:
Meso v prehranski politiki