Your browser does not allow JavaScript!
JavaScript is necessary for the proper functioning of this website. Please enable JavaScript or use a modern browser.
Open Science Slovenia
Open Science
DiKUL
slv
|
eng
Search
Browse
New in RUL
About RUL
In numbers
Help
Sign in
Organisation
Files
Mentors
Basic
Bibliography
Published theses
Top keywords
Keyword timeline
Co-mentors
Bibliography of the person, including all types of documents, not only theses.
PhD theses (1)
Krista Miklavec:
Vpliv prehranskih in zdravstvenih trditev ter simbolov na potrošnikovo izbiro živil
MSc theses (4)
Barbara Bračič:
Analiza genetske strukture po linijah in rodovih lipicanskega konja
Mateja Krnc:
Napovedovanje pigmentacije las in oči s pomočjo sistema HIrisPlex v Sloveniji
Polona Srenjšček:
Razumevanje in vrednotenje izrazov, uporabljenih za poimenovanje izdelkov iz nekonvencionalnih načinov pridelave
Sandra Bürmen:
Potrošnikovo razlikovanje mesa avtohtone in tradicionalne pasme goveda na osnovi intrinzičnih lastnosti
BSc theses (28)
Jure Renko:
Primerjava senzoričnih in fizikalno-kemijskih lastnosti gojenih in prostoživečih brancinov (Dicentrarchus labrax)
Tatjana Zvržina:
Selekcijsko delo pri slovenskem haflinškem konju
Aleš Valenčič:
Napoved plemenskih vrednosti za rast ovnov na testni postaji
Mateja Škedelj:
Poznavanje in razumevanje izraza probiotik pri potrošniku
Simona Bagar:
Zaznavanje in razumevanje prehranskih in zdravstvenih trditev pri mlajših slovenskih potrošnikih
Marina Benko:
Percepcija kakovosti prostoživečih in vzrejenih brancinov
Klavdija Bogataj:
Analiza genetske čistosti populacij avtohtone potočne postrvi (salmo trutta) v Sloveniji
Ana Cirar:
Zanimanje kmetov za sodelovanje v projektu "Podeželje v mestu"
Franci Černelč:
Stanje na področju prireje in prodaje ekoloških perutninskih proizvodov
Mitja Golobič:
Percepcija kakovosti prostoživečih in vzrejenih potočnih postrvi
Gregor Gorjanc:
Izbor klavnih lastnosti za napovedovanje plemenskih vrednosti pri prašičih
David Ilič:
Trajno označevanje grških kornjač (Testudo hermanni) z mikročipi
Sara Jagrič:
Maščobnokislinska sestava nekaterih vrst rib v Sloveniji
Hana Jontez:
Populacijska struktura vidre (Lutra lutra) v Krajinskem parku Goričko
Marjeta Klemenčič Burnik:
Primerjava senzorične ocene jogurtov trgovinske in proizvajalčeve blagovne znamke
Maksimiljana Kočevar Gudlin:
Pomen porekla mesa govedi na nakupno obnašanje slovenskih potrošnikov
Neja Kogoj:
Priklic športnih aktivnosti pri srednješolcih v Sežani kot pokazatelj vpetosti Kobilarne Lipica v lokalno okolje
Gregor Kovač:
Zaznana kakovost senenega mleka in razumevanje izraza seneno mleko
Andrej Majerle:
Percipirana kakovost jogurtov proizvajalčevih in trgovskih blagovnih znamk
Teja Miklič:
Analiza sorodstva v slovenski populaciji haflinškega konja
Klemen Mumelj:
Prepoznavnost prireditve Podeželje v mestu
Vesna Perc:
Prepoznavanje in razumevanje oznak o sistemih reje kokoši nesnic
Dimitrij Petek:
Poznavanje zakonskih okvirjev ekološke reje postrvi in pripravljenost za preusmeritev v ekološko rejo med slovenskimi ribogojci
Robert Pikl:
Uporaba tanina za preprečevanje razvoja plesni na ikrah šarenke (Onchorhynchus mykiss)
Marko Plohl:
Napovedovanje genotipa PrP pri ovcah
Anja Počkaj:
Zadovoljstvo kmetov sodelujočih pri projektu "Podeželje v mestu"
Andrej Polanec:
Poznanost blagovnih znamk in dejavniki odločitev pri nakupu začimbne paprike
Mitja Prelogar:
Pomembnost oznak na embalaži jedilnih jajc za porabnika
Other documents (6)
Jurij Pohar:
Detection and comparison of the sensory quality of wild and farmed brown trout (Salmo trutta) by consumers
Jurij Pohar:
Animal science in the context of food consumer science
Jurij Pohar, Klavdija Strgar:
Fluctuating asymmetry in diploid female and sterile triploid rainbow trout (Oncorhynchus mykiss)
Jurij Pohar:
Absolutna in relativna plodnost, masa iker ter vpliv mase iker na maso larv in zarodka pri kalifornijski postrvi (Onchorynchus mykiss) v prvi in drugi drsti
Ajda Kermauner, Jurij Pohar:
Reproductive and growth performances of four rabbit genotypes
Charo E. Hodgkins, Bernadette M. Egan, Matthew Peacock, Naomi Klepacz, Krista Miklavec, Igor Pravst, Jurij Pohar, Azucena Gracia, Andrea Groeppel-Klein, Mike Rayner, Monique Raats:
Understanding how consumers categorise health related claims on foods