Številke

Bibliografija osebe. Seznam zajema vsa gradiva in ne le tista, kje je oseba mentor.

Magistrska dela (30)

  1. Mateja Srnjak: Metoda obvladovanja tveganja uporabe tiskarskih barv za tiskanje površine živil
  2. Ines Perčič: Načrtovanje prehranskega objekta z vidika varnosti živil in gradbeno-tehničnega vidika
  3. Viktorija Mežnar Aubelj: Načrt preprečevanja razmnoževanja bakterij Legionella v vodovodnem omrežju sistemov zobozdravstvenih stolov v slovenski zdravstveni ustanovi
  4. Klara Kopše Zorko: Vpliv materialov na število bakterij Legionella spp. v vodovodnih sistemih
  5. Teja Pirnat: Hrana hišnih živali kot dejavnik tveganja za zdravje njihovih lastnikov
  6. Neža Podvratnik: Učinkovitost orodij za spodbujanje razkuževanja rok zdravstvenih delavcev, sodelavcev in obiskovalcev zdravstvene ustanove
  7. Urška Šoba: Analiza učinkovitosti postopkov čiščenja - procesni in higienski vidik
  8. Andreja Prosenjak: Primerjalna analiza standardov SIST EN ISO 22000:2005 in IFS na področju varnosti živil
  9. Katarina Mazi: Kompetentnost sanitarnih inženirjev za vodenje sistemov ISO 9001 in ISO 14001 v storitveni dejavnosti
  10. Marko Hirsch: Primerjava različnih sistemov priprave in distribucije tople vode pri preprečevanju in obvladovanju razmnoževanja bakterije Legionella v vrtcih
  11. Ana Primožič: Mikrobiološka onesnaženost sadja in zelenjave v trgovskih verigah
  12. Anja Mikuž: Temperaturna in časovna analiza priprave gotovih jedi v splošni bolnišnici
  13. Valentina Štefančič: Spodbujevalci higienskega vedenja med zaposlenimi v prehranskem objektu
  14. Andrej Povše: Analiza higienskega stanja in znanja zaposlenih v kuhinjah osnovnih šol v jugovzhodni Sloveniji med 2006 in 2016
  15. Vanja Prevolšek: Izpolnjevanje higiensko-tehničnih zahtev ponudnikov hrane v premičnih in/ali začasnih obratih
  16. Maja Štibernik: Higiensko-tehnični ukrepi na področjih oskrbe s pitno vodo in osebne higiene v Gambiji
  17. Tina Škufca: Temperatura in higiensko-tehnično stanje potrošnikovega hladilnika
  18. Jena Jamšek: Quantitative determination of nitrogen cycling functional genes in an aquaponic system
  19. Nastja Žižek: Zagotavljanje varnosti živil v slovenskih televizijskih kuharskih oddajah
  20. Špela Kisilak: Potrošnikovo znanje in ravnanje v domači kuhinji ter higiensko stanje kuhinjskih površin in opreme
  21. Bernardka Pulko: Pregled metod merjenja kulture varnosti hrane in ocena kulture varnosti hrane med zaposlenimi v srednje velikem živilskem podjetju v Sloveniji
  22. Mojca Šetina: Vedenje, znanje in odnos do zagotavljanja varnosti živil v gostinski dejavnosti
  23. Tina Grča: Spodbujanje želenega higienskega vedenja v kuhinjah vzgojno-izobraževalnega zavoda
  24. Andreja Zabukovec: Analiza izvajanja higiene živil na področju degustacij
  25. Anja Kolbl: Obvladovanje postopkov zaščite živil v izbranem živilskem podjetju
  26. Tjaša Kamnik: Zagotavljanje varnosti živil med starostniki
  27. Nina Filipič: Zagotavljanje varnosti živil v kuhinjah študentskih domov
  28. Tina Ščetinec: Upravljanje s tveganji pri oskrbi s pitno vodo
  29. Špela Strnad: Zagotavljanje kratkih prehranskih verig
  30. Demir Koštić: Osveščenost in odnos slovenskega potrošnika do užitnih žuželk in prehranskih izdelkov iz njih

Diplomska dela (1)

  1. Klara Vrtačnik: Pogled študentov na študentsko prehrano z vidika zdravstvene ustreznosti živil

Druga dela (13)

  1. Vanja Prevolšek, Andrej Ovca, Mojca Jevšnik: Fulfilment of technical and hygienic requirements among street food vendors in Slovenia
  2. Mojca Jevšnik, Anja Česen, Marina Šantić, Andrej Ovca: Food safety knowledge and practices of pregnant women and postpartum mothers in Slovenia
  3. Manca Alič, Andrej Ovca: SARS-CoV-2
  4. Mateja Pate, Andrej Ovca, Vlasta Jenčič, Marija Žolnir-Dovč, Matjaž Ocepek: Mycobacteria in aquarium fish
  5. Mateja Čebular, Blaž Confidenti, Petra Kralj Sajovic, Tina Perhaj, Andrej Ovca: Obvladovanje varnosti živil z usposobljenim posameznikom
  6. Andrej Ovca, Telma Novo, Silvia Sêco, Mojca Jevšnik: The efficiency of thermal insulating bags during domestic transport of chilled food items
  7. Andrej Ovca, Barbara Rednak, Karmen Godič Torkar, Mojca Jevšnik, Martin Bauer: Students' mobile phones - how clean are they?
  8. Mojca Jevšnik, Andrej Ovca, Renata Sabo: Orodje za zagotavljanje varnosti živil - sistem RASFF
  9. Andrej Ovca, Mojca Jevšnik: Temperature and time impact on food safety in domestic refrigerator
  10. Sarah Milliken, Andrej Ovca, Nadine Antenen, Morris Villarroel, Tjaša Griessler Bulc, Benz Kotzen, Ranka Junge-Berberovic: Aqu@teach—the first aquaponics curriculum to be developed specifically for university students
  11. Mojca Jevšnik, Lucija Pirc, Andrej Ovca, Marina Šantić, Peter Raspor, Karmen Godič Torkar: A multimethod study on kitchen hygiene, consumer knowledge and food handling practices at home
  12. Mojca Jevšnik, Andrej Kirbiš, Stanka Grebenc, Urška Jamnikar Ciglenečki, Andrej Ovca, Matic Kavčič: Food safety knowledge among professional food handlers in Slovenia
  13. Andrej Ovca, Nastja Žižek, Mojca Jevšnik: TV cooking show - consumer entertainment or education?