Your browser does not allow JavaScript!
JavaScript is necessary for the proper functioning of this website. Please enable JavaScript or use a modern browser.
Open Science Slovenia
Open Science
DiKUL
slv
|
eng
Search
Browse
New in RUL
About RUL
In numbers
Help
Sign in
Organisation
Files
Mentors
Basic
Bibliography
Published theses
Top keywords
Keyword timeline
Co-mentors
Bibliography of the person, including all types of documents, not only theses.
MSc theses (30)
Mateja Srnjak:
Metoda obvladovanja tveganja uporabe tiskarskih barv za tiskanje površine živil
Ines Perčič:
Načrtovanje prehranskega objekta z vidika varnosti živil in gradbeno-tehničnega vidika
Viktorija Mežnar Aubelj:
Načrt preprečevanja razmnoževanja bakterij Legionella v vodovodnem omrežju sistemov zobozdravstvenih stolov v slovenski zdravstveni ustanovi
Klara Kopše Zorko:
Vpliv materialov na število bakterij Legionella spp. v vodovodnih sistemih
Teja Pirnat:
Hrana hišnih živali kot dejavnik tveganja za zdravje njihovih lastnikov
Neža Podvratnik:
Učinkovitost orodij za spodbujanje razkuževanja rok zdravstvenih delavcev, sodelavcev in obiskovalcev zdravstvene ustanove
Urška Šoba:
Analiza učinkovitosti postopkov čiščenja - procesni in higienski vidik
Andreja Prosenjak:
Primerjalna analiza standardov SIST EN ISO 22000:2005 in IFS na področju varnosti živil
Katarina Mazi:
Kompetentnost sanitarnih inženirjev za vodenje sistemov ISO 9001 in ISO 14001 v storitveni dejavnosti
Marko Hirsch:
Primerjava različnih sistemov priprave in distribucije tople vode pri preprečevanju in obvladovanju razmnoževanja bakterije Legionella v vrtcih
Ana Primožič:
Mikrobiološka onesnaženost sadja in zelenjave v trgovskih verigah
Anja Mikuž:
Temperaturna in časovna analiza priprave gotovih jedi v splošni bolnišnici
Valentina Štefančič:
Spodbujevalci higienskega vedenja med zaposlenimi v prehranskem objektu
Andrej Povše:
Analiza higienskega stanja in znanja zaposlenih v kuhinjah osnovnih šol v jugovzhodni Sloveniji med 2006 in 2016
Vanja Prevolšek:
Izpolnjevanje higiensko-tehničnih zahtev ponudnikov hrane v premičnih in/ali začasnih obratih
Maja Štibernik:
Higiensko-tehnični ukrepi na področjih oskrbe s pitno vodo in osebne higiene v Gambiji
Tina Škufca:
Temperatura in higiensko-tehnično stanje potrošnikovega hladilnika
Jena Jamšek:
Quantitative determination of nitrogen cycling functional genes in an aquaponic system
Nastja Žižek:
Zagotavljanje varnosti živil v slovenskih televizijskih kuharskih oddajah
Špela Kisilak:
Potrošnikovo znanje in ravnanje v domači kuhinji ter higiensko stanje kuhinjskih površin in opreme
Bernardka Pulko:
Pregled metod merjenja kulture varnosti hrane in ocena kulture varnosti hrane med zaposlenimi v srednje velikem živilskem podjetju v Sloveniji
Mojca Šetina:
Vedenje, znanje in odnos do zagotavljanja varnosti živil v gostinski dejavnosti
Tina Grča:
Spodbujanje želenega higienskega vedenja v kuhinjah vzgojno-izobraževalnega zavoda
Andreja Zabukovec:
Analiza izvajanja higiene živil na področju degustacij
Anja Kolbl:
Obvladovanje postopkov zaščite živil v izbranem živilskem podjetju
Tjaša Kamnik:
Zagotavljanje varnosti živil med starostniki
Nina Filipič:
Zagotavljanje varnosti živil v kuhinjah študentskih domov
Tina Ščetinec:
Upravljanje s tveganji pri oskrbi s pitno vodo
Špela Strnad:
Zagotavljanje kratkih prehranskih verig
Demir Koštić:
Osveščenost in odnos slovenskega potrošnika do užitnih žuželk in prehranskih izdelkov iz njih
BSc theses (1)
Klara Vrtačnik:
Pogled študentov na študentsko prehrano z vidika zdravstvene ustreznosti živil
Other documents (15)
Vanja Prevolšek, Andrej Ovca, Mojca Jevšnik Podlesnik:
Fulfilment of technical and hygienic requirements among street food vendors in Slovenia
Andrej Ovca, Veronika Bulochova, Teja Pirnat, Ellen Evans:
Risk perception and food safety practices among Slovenian pet owners
Mojca Jevšnik Podlesnik, Anja Česen, Marina Šantić, Andrej Ovca:
Food safety knowledge and practices of pregnant women and postpartum mothers in Slovenia
Manca Alič, Andrej Ovca:
SARS-CoV-2
Mateja Pate, Andrej Ovca, Vlasta Jenčič, Marija Žolnir-Dovč, Matjaž Ocepek:
Mycobacteria in aquarium fish
Mateja Čebular, Blaž Confidenti, Petra Kralj Sajovic, Tina Perhaj, Andrej Ovca:
Obvladovanje varnosti živil z usposobljenim posameznikom
Andrej Ovca, Telma Novo, Silvia Sêco, Mojca Jevšnik Podlesnik:
The efficiency of thermal insulating bags during domestic transport of chilled food items
Andrej Ovca, Barbara Rednak, Karmen Godič Torkar, Mojca Jevšnik Podlesnik, Martin Bauer:
Students' mobile phones - how clean are they?
Mojca Jevšnik Podlesnik, Andrej Ovca, Renata Sabo:
Orodje za zagotavljanje varnosti živil - sistem RASFF
Andrej Ovca, Mojca Jevšnik Podlesnik:
Temperature and time impact on food safety in domestic refrigerator
Sarah Milliken, Andrej Ovca, Nadine Antenen, Morris Villarroel, Tjaša Griessler Bulc, Benz Kotzen, Ranka Junge-Berberovic:
Aqu@teach—the first aquaponics curriculum to be developed specifically for university students
Mojca Jevšnik Podlesnik, Lucija Pirc, Andrej Ovca, Marina Šantić, Peter Raspor, Karmen Godič Torkar:
A multimethod study on kitchen hygiene, consumer knowledge and food handling practices at home
Mojca Jevšnik Podlesnik, Andrej Kirbiš, Stanka Grebenc, Urška Jamnikar Ciglenečki, Andrej Ovca, Matic Kavčič:
Food safety knowledge among professional food handlers in Slovenia
Andrej Ovca, Nastja Žižek, Mojca Jevšnik Podlesnik:
TV cooking shows—consumer entertainment or education?
Neža Podvratnik, Andrej Ovca, Mojca Jevšnik Podlesnik:
Effectiveness of nudge tools to promote hand disinfection among healthcare professionals and visitors in health institution