Številke

Tabela zajema ključne besede vseh zaključnih del, pri katerih oseba sodeluje kot mentor. Ključne besede so urejene po številu ponovitev, največkrat ponovljene na vrhu. Iz ključnih besed z zgornjega dela tabele je mogoče sklepati na tematike, s katerimi se je oz. se mentor ukvarja.

Oseba: Tomaž Požrl

Vseh ključnih besed je 97, ki se skupaj pojavijo 133 krat.
13 ključnih besed (13.4 % vseh) se pojavi večkrat, skupaj 49 krat (36.84 % vseh pojavitev).

PonovitevKljučne besede
Št.%
8x16.33%senzorične lastnosti
7x14.29%kruh
6x12.24%tehnološke lastnosti
4x8.16%fenolne spojine, pekovski izdelki, kaljenje, pira
2x4.08%antioksidativni potencial, prehranske lastnosti, Saccharomyces cerevisiae, pekovske kvasovke, pivo, ajda
1xhmelj, kaljenje semen, kemijska sestava, antioksidanti, pakiranje živil, namakanje semen, alkohol, živila, Camelina sativa, kaljena zrna pire, kislo testo, trdota kruha, specifični volumen kruha, navadni riček, migracije, industrijska konoplja, staranje kruha, kvas, Cannabis sativa, Triticum aestivum L. var. spelta, namakanje, tehnološki postopki, rženi slad, slad, kalčki, koreninice, skladiščenje, sušenje, toplotna obdelava, rž, žita, pšenični kruh, kovinska embalaža, steklena embalaža, papirna embalaža, kaljena pirina semena, pirin slad, pšenica, Triticum spelta, antioksidativna aktivnost, plastična embalaža, aroma, orientin, rutin, polifenoli, zaslajevanje, izoorientin, viteksin, kvasna biomasa, sevi, izoviteksin, ajdov slad, prehranska vlaknina, dimetil sulfid, kuhanje pivine, oves, kaljena zrna, zmanjšano uparjanje, zmanjšana poraba energije, ajdove luske, lanena semena, proizvodnja piva, optična gostota, celična rast, mlečnokislinske bakterije, mikrobiota, Lactobacillus, kruh z drožmi, aditivi, trehaloza, plesen, obdelava, kakovost kruha, droži, ekstrakcija, vzhajanje, vzhajalni potencial, vsebnost vode, kvašeno testo, kava, topnost, dekofeinizacija, kofein, Penicillium griseofulvum