1x | | hmelj, kaljenje semen, kemijska sestava, antioksidanti, pakiranje živil, namakanje semen, alkohol, živila, Camelina sativa, kaljena zrna pire, kislo testo, trdota kruha, specifični volumen kruha, navadni riček, migracije, industrijska konoplja, staranje kruha, kvas, Cannabis sativa, Triticum aestivum L. var. spelta, namakanje, tehnološki postopki, rženi slad, slad, kalčki, koreninice, skladiščenje, sušenje, toplotna obdelava, rž, žita, pšenični kruh, kovinska embalaža, steklena embalaža, papirna embalaža, kaljena pirina semena, pirin slad, pšenica, Triticum spelta, antioksidativna aktivnost, plastična embalaža, aroma, orientin, rutin, polifenoli, zaslajevanje, izoorientin, viteksin, kvasna biomasa, sevi, izoviteksin, ajdov slad, prehranska vlaknina, dimetil sulfid, kuhanje pivine, oves, kaljena zrna, zmanjšano uparjanje, zmanjšana poraba energije, ajdove luske, lanena semena, proizvodnja piva, optična gostota, celična rast, mlečnokislinske bakterije, mikrobiota, Lactobacillus, kruh z drožmi, aditivi, trehaloza, plesen, obdelava, kakovost kruha, droži, ekstrakcija, vzhajanje, vzhajalni potencial, vsebnost vode, kvašeno testo, kava, topnost, dekofeinizacija, kofein, Penicillium griseofulvum |