1x | | hmelj, pivo, alkohol, pakiranje živil, živila, antioksidanti, kemijska sestava, industrijska konoplja, kaljena zrna pire, kislo testo, trdota kruha, navadni riček, Camelina sativa, namakanje semen, Cannabis sativa, migracije, kaljenje semen, Triticum aestivum L. var. spelta, namakanje, tehnološki postopki, rženi slad, slad, kalčki, koreninice, skladiščenje, sušenje, toplotna obdelava, rž, žita, specifični volumen kruha, kovinska embalaža, steklena embalaža, papirna embalaža, kaljena pirina semena, pirin slad, pšenica, Triticum spelta, antioksidativna aktivnost, plastična embalaža, obdelava, sevi, izoviteksin, viteksin, kvasna biomasa, optična gostota, vzhajalni potencial, vsebnost vode, celična rast, izoorientin, orientin, prehranska vlaknina, ajdove luske, lanena semena, ajda, ajdov slad, rutin, polifenoli, zaslajevanje, vzhajanje, kvašeno testo, trehaloza, aditivi, aroma, kakovost kruha, plesen, kvas, pšenični kruh, Penicillium griseofulvum, mlečnokislinske bakterije, mikrobiota, dekofeinizacija, kofein, kava, topnost, ekstrakcija, Lactobacillus, kruh z drožmi, droži, staranje kruha |