Številke

Tabela zajema ključne besede vseh zaključnih del, pri katerih oseba sodeluje kot mentor. Ključne besede so urejene po številu ponovitev, največkrat ponovljene na vrhu. Iz ključnih besed z zgornjega dela tabele je mogoče sklepati na tematike, s katerimi se je oz. se mentor ukvarja.

Oseba: Tomaž Požrl

Vseh ključnih besed je 90, ki se skupaj pojavijo 119 krat.
11 ključnih besed (12.22 % vseh) se pojavi večkrat, skupaj 40 krat (33.61 % vseh pojavitev).

PonovitevKljučne besede
Št.%
7x17.5%senzorične lastnosti
6x15%kruh
5x12.5%tehnološke lastnosti
4x10%kaljenje, fenolne spojine
3x7.5%pekovski izdelki, pira
2x5%pekovske kvasovke, antioksidativni potencial, Saccharomyces cerevisiae, prehranske lastnosti
1xhmelj, pivo, alkohol, pakiranje živil, živila, antioksidanti, kemijska sestava, industrijska konoplja, kaljena zrna pire, kislo testo, trdota kruha, navadni riček, Camelina sativa, namakanje semen, Cannabis sativa, migracije, kaljenje semen, Triticum aestivum L. var. spelta, namakanje, tehnološki postopki, rženi slad, slad, kalčki, koreninice, skladiščenje, sušenje, toplotna obdelava, rž, žita, specifični volumen kruha, kovinska embalaža, steklena embalaža, papirna embalaža, kaljena pirina semena, pirin slad, pšenica, Triticum spelta, antioksidativna aktivnost, plastična embalaža, obdelava, sevi, izoviteksin, viteksin, kvasna biomasa, optična gostota, vzhajalni potencial, vsebnost vode, celična rast, izoorientin, orientin, prehranska vlaknina, ajdove luske, lanena semena, ajda, ajdov slad, rutin, polifenoli, zaslajevanje, vzhajanje, kvašeno testo, trehaloza, aditivi, aroma, kakovost kruha, plesen, kvas, pšenični kruh, Penicillium griseofulvum, mlečnokislinske bakterije, mikrobiota, dekofeinizacija, kofein, kava, topnost, ekstrakcija, Lactobacillus, kruh z drožmi, droži, staranje kruha