Numbers

The table includes keywords of all theses, where this person is in the role of a mentor. Keywords are sorted by the frequency, with most frequent keywords at the top. Most frequent keywords may tell what this mentor's research fields and interests are.

Person: Tomaž Požrl

Together there are 97 keywords, that are appearing 133 times.
13 of them (13.4 % of all) appear more than once, together appearing 49 times (36.84 % of all appearances).

FrequencyKeyword
Num.%
8x16.33%senzorične lastnosti
7x14.29%kruh
6x12.24%tehnološke lastnosti
4x8.16%fenolne spojine, pekovski izdelki, kaljenje, pira
2x4.08%antioksidativni potencial, prehranske lastnosti, Saccharomyces cerevisiae, pekovske kvasovke, pivo, ajda
1xhmelj, kaljenje semen, kemijska sestava, antioksidanti, pakiranje živil, namakanje semen, alkohol, živila, Camelina sativa, kaljena zrna pire, kislo testo, trdota kruha, specifični volumen kruha, navadni riček, migracije, industrijska konoplja, staranje kruha, kvas, Cannabis sativa, Triticum aestivum L. var. spelta, namakanje, tehnološki postopki, rženi slad, slad, kalčki, koreninice, skladiščenje, sušenje, toplotna obdelava, rž, žita, pšenični kruh, kovinska embalaža, steklena embalaža, papirna embalaža, kaljena pirina semena, pirin slad, pšenica, Triticum spelta, antioksidativna aktivnost, plastična embalaža, aroma, orientin, rutin, polifenoli, zaslajevanje, izoorientin, viteksin, kvasna biomasa, sevi, izoviteksin, ajdov slad, prehranska vlaknina, dimetil sulfid, kuhanje pivine, oves, kaljena zrna, zmanjšano uparjanje, zmanjšana poraba energije, ajdove luske, lanena semena, proizvodnja piva, optična gostota, celična rast, mlečnokislinske bakterije, mikrobiota, Lactobacillus, kruh z drožmi, aditivi, trehaloza, plesen, obdelava, kakovost kruha, droži, ekstrakcija, vzhajanje, vzhajalni potencial, vsebnost vode, kvašeno testo, kava, topnost, dekofeinizacija, kofein, Penicillium griseofulvum