Numbers

The table includes keywords of all theses, where this person is in the role of a mentor. Keywords are sorted by the frequency, with most frequent keywords at the top. Most frequent keywords may tell what this mentor's research fields and interests are.

Person: Tomaž Požrl

Together there are 90 keywords, that are appearing 119 times.
11 of them (12.22 % of all) appear more than once, together appearing 40 times (33.61 % of all appearances).

FrequencyKeyword
Num.%
7x17.5%senzorične lastnosti
6x15%kruh
5x12.5%tehnološke lastnosti
4x10%kaljenje, fenolne spojine
3x7.5%pekovski izdelki, pira
2x5%pekovske kvasovke, antioksidativni potencial, Saccharomyces cerevisiae, prehranske lastnosti
1xhmelj, pivo, alkohol, pakiranje živil, živila, antioksidanti, kemijska sestava, industrijska konoplja, kaljena zrna pire, kislo testo, trdota kruha, navadni riček, Camelina sativa, namakanje semen, Cannabis sativa, migracije, kaljenje semen, Triticum aestivum L. var. spelta, namakanje, tehnološki postopki, rženi slad, slad, kalčki, koreninice, skladiščenje, sušenje, toplotna obdelava, rž, žita, specifični volumen kruha, kovinska embalaža, steklena embalaža, papirna embalaža, kaljena pirina semena, pirin slad, pšenica, Triticum spelta, antioksidativna aktivnost, plastična embalaža, obdelava, sevi, izoviteksin, viteksin, kvasna biomasa, optična gostota, vzhajalni potencial, vsebnost vode, celična rast, izoorientin, orientin, prehranska vlaknina, ajdove luske, lanena semena, ajda, ajdov slad, rutin, polifenoli, zaslajevanje, vzhajanje, kvašeno testo, trehaloza, aditivi, aroma, kakovost kruha, plesen, kvas, pšenični kruh, Penicillium griseofulvum, mlečnokislinske bakterije, mikrobiota, dekofeinizacija, kofein, kava, topnost, ekstrakcija, Lactobacillus, kruh z drožmi, droži, staranje kruha