Številke

Tabela zajema ključne besede vseh zaključnih del, pri katerih oseba sodeluje kot mentor. Ključne besede so urejene po številu ponovitev, največkrat ponovljene na vrhu. Iz ključnih besed z zgornjega dela tabele je mogoče sklepati na tematike, s katerimi se je oz. se mentor ukvarja.

Oseba: Lea Pogačnik

Vseh ključnih besed je 133, ki se skupaj pojavijo 195 krat.
22 ključnih besed (16.54 % vseh) se pojavi večkrat, skupaj 84 krat (43.08 % vseh pojavitev).

PonovitevKljučne besede
Št.%
12x14.29%antioksidativna učinkovitost
10x11.9%antioksidanti
9x10.71%fenolne spojine
7x8.33%analizne metode
5x5.95%Folin-Ciocalteu, DPPH•
4x4.76%Fallopia
3x3.57%resveratrol, dresnik
2x2.38%epikatehin, čokolada, kakav, kava, katehin, polidatin, živila, skupne fenolne spojine, DPPH·, antioxidant activity, prehrana, diabetes mellitus, HPLC
1xdodatek mleka, Camellia sinensis, količina vode, čaj, flavanoli, analytical methods, CAA, priprava kave, poreklo kave, ekstrakcija, Folin – Ciocalteu, Arthrospira platensis, vsebnost fenolnih spojin, črni čaj, matcha, Folin Ciocalteu, TLC, cianobakterije, MBC, rastlinski izvlečki, granatno jabolko, zmanjšanje apetita, ketoza, primer jedilnika, metabolne poti, Punica granatum, sok granatnega jabolka, Folin‒Ciocalteu, DPPH, ekstrakt iz kimchija, sok iz kimchija, fermentirana živila, kimchi, mehanizem delovanja, nastajanje ketonov, modelni lipidni sistemi, peroksidacija, laneno olje, sončnično olje, MIC, antimicrobial activity, Aronia melanocarpa, sok aronije, ketogena dieta, učinek stradanja, matcha čaj, zeleni čaj, posušene jagode aronije, prah aronije, protimikrobno delovanje, cell line, kemijska sestava, čokoladni polizdelki, biološka učinkovitost, kokosova voda, datljev sirup, sojina sirotka, prelivi, kakovost, viskoznost, black crowberry, vsebnost vode, vsebnost saharoze, kontrolne analitske metode, vsebnost maščob, grozdni sok, rmanov čaj, presnovni sindrom, oksidativni stres, α-amilaza, antidiabetično delovanje, rastlinski ekstrakt, in vitro, in vivo, znotrajcelična oksidacija, priprava kombuče, fermentacija, kombuča, fermentirane pijače, Saccharomyces cerevisiae, Empetrum nigrum, organic solvent extraction, pomanjkanje železa, knotweed, železo, atletika, prehrana športnikov, tek na srednje proge, plant extracts, cancer, PaTu, HEK 293T, HepG2, HeLa, cytotoxicity, vitamin C, fitosteroli, biosenzorji, modificirana elektroda, akrilamid, thermal stability, polyphenols, antioxidants, bioaktivne snovi, sadje, karotenoidi, glukozinolati, polifenolne spojine, biološka dostopnost, zelenjava, α-amylase