Numbers

The table includes keywords of all theses, where this person is in the role of a mentor. Keywords are sorted by the frequency, with most frequent keywords at the top. Most frequent keywords may tell what this mentor's research fields and interests are.

Person: Lea Pogačnik

Together there are 144 keywords, that are appearing 215 times.
26 of them (18.06 % of all) appear more than once, together appearing 97 times (45.12 % of all appearances).

FrequencyKeyword
Num.%
13x13.4%antioksidativna učinkovitost
11x11.34%antioksidanti
10x10.31%fenolne spojine
7x7.22%analizne metode
6x6.19%DPPH•
5x5.15%Folin-Ciocalteu
4x4.12%Fallopia
3x3.09%prehrana, resveratrol, dresnik
2x2.06%katehin, diabetes mellitus, kakav, čokolada, epikatehin, skupne fenolne spojine, HPLC, živila, antioxidant activity, DPPH·, polidatin, kava, sadje, α-amilaza, zelenjava, biosenzorji
1xcianobakterije, ekstrakcija, Folin‒Ciocalteu, ekstrakt iz kimchija, Arthrospira platensis, sok iz kimchija, poreklo kave, priprava kave, kimchi, Folin Ciocalteu, Folin – Ciocalteu, vsebnost fenolnih spojin, TLC, antimicrobial activity, analytical methods, α-amylase, HEK 293T, HepG2, PaTu, DPPH, CAA, matcha, dodatek mleka, Camellia sinensis, čaj, flavanoli, črni čaj, fermentirana živila, zeleni čaj, matcha čaj, prah aronije, posušene jagode aronije, sok aronije, ketogena dieta, učinek stradanja, metabolne poti, ketoza, primer jedilnika, mehanizem delovanja, nastajanje ketonov, Aronia melanocarpa, peroksidacija, granatno jabolko, protimikrobno delovanje, Punica granatum, sok granatnega jabolka, zmanjšanje apetita, MIC, rastlinski izvlečki, laneno olje, modelni lipidni sistemi, HeLa, sončnično olje, MBC, količina vode, prehrana športnikov, priprava kombuče, fermentacija, kombuča, fermentirane pijače, znotrajcelična oksidacija, Saccharomyces cerevisiae, rmanov čaj, grozdni sok, kemijska sestava, čokoladni polizdelki, biološka učinkovitost, kokosova voda, datljev sirup, sojina sirotka, in vivo, oksidativni stres, Pleurotus ostreatus, protidiabetično delovanje, bukov ostrigar, grafen, SARS-CoV-2, nanomateriali, inhibicija α-amilaze, diabetes, antidiabetično delovanje, presnovni sindrom, in vitro, rastlinski ekstrakt, α-glukozidaza, antidiabetični ekstrakti, prelivi, kakovost, vitamin C, diagnostične metode, fitosteroli, glukozinolati, polifenolne spojine, karotenoidi, tek na srednje proge, atletika, cancer, cytotoxicity, plant extracts, knotweed, železo, pomanjkanje železa, biološka dostopnost, bioaktivne snovi, viskoznost, black crowberry, vsebnost vode, vsebnost saharoze, kontrolne analitske metode, vsebnost maščob, Empetrum nigrum, organic solvent extraction, akrilamid, modificirana elektroda, thermal stability, antioxidants, polyphenols, cell line