1x | | cianobakterije, ekstrakcija, Folin‒Ciocalteu, ekstrakt iz kimchija, Arthrospira platensis, sok iz kimchija, poreklo kave, priprava kave, kimchi, Folin Ciocalteu, Folin – Ciocalteu, vsebnost fenolnih spojin, TLC, antimicrobial activity, analytical methods, α-amylase, HEK 293T, HepG2, PaTu, DPPH, CAA, matcha, dodatek mleka, Camellia sinensis, čaj, flavanoli, črni čaj, fermentirana živila, zeleni čaj, matcha čaj, prah aronije, posušene jagode aronije, sok aronije, ketogena dieta, učinek stradanja, metabolne poti, ketoza, primer jedilnika, mehanizem delovanja, nastajanje ketonov, Aronia melanocarpa, peroksidacija, granatno jabolko, protimikrobno delovanje, Punica granatum, sok granatnega jabolka, zmanjšanje apetita, MIC, rastlinski izvlečki, laneno olje, modelni lipidni sistemi, HeLa, sončnično olje, MBC, količina vode, prehrana športnikov, priprava kombuče, fermentacija, kombuča, fermentirane pijače, znotrajcelična oksidacija, Saccharomyces cerevisiae, rmanov čaj, grozdni sok, kemijska sestava, čokoladni polizdelki, biološka učinkovitost, kokosova voda, datljev sirup, sojina sirotka, in vivo, oksidativni stres, Pleurotus ostreatus, protidiabetično delovanje, bukov ostrigar, grafen, SARS-CoV-2, nanomateriali, inhibicija α-amilaze, diabetes, antidiabetično delovanje, presnovni sindrom, in vitro, rastlinski ekstrakt, α-glukozidaza, antidiabetični
ekstrakti, prelivi, kakovost, vitamin C, diagnostične metode, fitosteroli, glukozinolati, polifenolne spojine, karotenoidi, tek na srednje proge, atletika, cancer, cytotoxicity, plant extracts, knotweed, železo, pomanjkanje železa, biološka dostopnost, bioaktivne snovi, viskoznost, black crowberry, vsebnost vode, vsebnost saharoze, kontrolne analitske metode, vsebnost maščob, Empetrum nigrum, organic solvent extraction, akrilamid, modificirana elektroda, thermal stability, antioxidants, polyphenols, cell line |