Številke

Tabela zajema ključne besede vseh zaključnih del, pri katerih oseba sodeluje kot mentor. Ključne besede so urejene po številu ponovitev, največkrat ponovljene na vrhu. Iz ključnih besed z zgornjega dela tabele je mogoče sklepati na tematike, s katerimi se je oz. se mentor ukvarja.

Oseba: Nataša Poklar Ulrih

Vseh ključnih besed je 224, ki se skupaj pojavijo 279 krat.
36 ključnih besed (16.07 % vseh) se pojavi večkrat, skupaj 91 krat (32.62 % vseh pojavitev).

PonovitevKljučne besede
Št.%
5x5.49%kapsulacija
4x4.4%antioksidativna aktivnost, DPPH, kvercetin, antioksidativni potencial
3x3.3%Aeropyrum pernix, potvorbe, fenolne spojine, alginat, pernizin, cirkularni dikroizem, pristnost, liposomi
2x2.2%FTIR, ekstruzija, arabski gumi, bioaktivne spojine, sušenje z razprševanjem, Folin-Ciocalteu, elementna sestava, propolis, slovensko tržišče, čebula, Escherichia coli, liofilizacija, 3D tiskalniki, prehrana, živilska industrija, izkoristek, encimska aktivnost, pektin, tiskanje hrane, antioksidanti, 3D tiskanje, polifenoli, encimi
1xalge, prehranska dopolnila, elektronski mikroskop, hitra izdelava prototipov, vodotopni propolis, aditivi, personalizacija hrane, sušenje, malodekstrini, mikroskopija, oksidacija, etanol, glukoza, polisaharidni nosilci, hitozan, lan, visoke temperature, zaščita, Saccharomyces cerevisiae, kvasovke, mikrokapsulacija, alkoholna fermentacija, stresni dejavniki, laneno olje, lanena semena, proregija, subtilizin, aktivacija, termostabilnost, živila, peroksidno število, AOP, PEF, elektroporacija, pulzirajoče električno polje, prehranska vrednost, večkrat nenasičene maščobne kisline, konfiguracija 3D tiskalnikov, probiotiki, proteini krvne plazme, interakcije protein-polifenol, proteolitični encimi, tripsin, stabilizacija, avtoproteoliza, avtokatalitično zorenje, serinska proteinaza, rekombinantni proteini, hipertermofilni encimi, subtilizinu podobne proteinaze, rekombinantno izražanje, interakcije, prebavni trakt, neflavonoidi, flavonoidi, antociani, senzorične lastnosti, vpliv na zdravje, resveratrol, maceracija, glikozilacija, vino, modra frankinja, kakovost vina, Streptomyces rimosus, optimizacija izolacije, Lactobacillus plantarum, bakterije, rast, gojišča, pH želodca človeka, moka, analitske metode, klamatske alge, Chlorella sp., rjave alge, izotopska sestava, fenolne spojine, viabilnost, Allium cepa L., rekombinanten pernizin, HPLC, arheja A. pernix, sedimentacijski test, azokazeinski test, odpadni del, jedilni del, rdeča čebula, rumena čebula, bela čebula, čebulni olupki, Spirulina sp., Chlorella vulgaris, cimet, cinnamomum, mleta paprika, capsicum annuum, taksonomska analiza, sekvenciranje genoma, kavitacijske tehnike, DSC, Mikroalge, biotehnologija, geografsko poreklo, botanično poreklo, protibakterijsko delovanje, EGCG, krizin, kavna kislina, antioksidativne lastnosti, propolisov ekstrakt, stabilni izotopi, masna spektrometrija IRMS, ICP-MS, spektroskopija FTIR, tapioka, škrob, laktoferin, peptidi laktoferina, laktoperoksidaza, beta-laktoglobulin, proteini sirotke, sirotka, lipaze, semena, kalčki, rastlinski ekstrakti, protibakterijska aktivnost, strukturna stabilnost, eterično olje, GC-MS, GC-IRMS, δ13C, Laurus nobilis, lovor, kaspulacija, vitamin D3, rožmarin, Rosmarinus officinalis, trans-ferulna kislina, sinergija, mikroalge, cianobakterije, Arthrospira platensis, karotenoidi, protimikrobna učinkovitost, prehranski dodatki, inzulin, emisijska fluorescenčna spektrometrija, luskolisti čebule, stabilnost, prebava, absorpcija, ekstruzijski 3D tisk, sposobnost tiskanja, tekstura, ohranitev oblike, 3D tisk, piškoti, metabolizem, ekstrakcija, tankoplastna kromatografija, spektrofotometrija, agregacija, majhne organske molekule, inkluzijska telesca, NaDS-PAGE, postopna dializa, protein bodice, delta plus, ekstruzija curka tekočine, askorbinska kislina, folna kislina, hidrogeli, mikrokapsule, receptor vezavna domena, SARS-CoV-2, brinjeve jagode, Fructus juniperi, brinjevec, gin, Foodini, sladkor, urea, sintranje, slaščice, čokolada, testo