Numbers

The table includes keywords of all theses, where this person is in the role of a mentor. Keywords are sorted by the frequency, with most frequent keywords at the top. Most frequent keywords may tell what this mentor's research fields and interests are.

Person: Nataša Poklar Ulrih

Together there are 224 keywords, that are appearing 279 times.
36 of them (16.07 % of all) appear more than once, together appearing 91 times (32.62 % of all appearances).

FrequencyKeyword
Num.%
5x5.49%kapsulacija
4x4.4%antioksidativna aktivnost, DPPH, kvercetin, antioksidativni potencial
3x3.3%Aeropyrum pernix, potvorbe, fenolne spojine, alginat, pernizin, cirkularni dikroizem, pristnost, liposomi
2x2.2%FTIR, ekstruzija, arabski gumi, bioaktivne spojine, sušenje z razprševanjem, Folin-Ciocalteu, elementna sestava, propolis, slovensko tržišče, čebula, Escherichia coli, liofilizacija, 3D tiskalniki, prehrana, živilska industrija, izkoristek, encimska aktivnost, pektin, tiskanje hrane, antioksidanti, 3D tiskanje, polifenoli, encimi
1xalge, prehranska dopolnila, elektronski mikroskop, hitra izdelava prototipov, vodotopni propolis, aditivi, personalizacija hrane, sušenje, malodekstrini, mikroskopija, oksidacija, etanol, glukoza, polisaharidni nosilci, hitozan, lan, visoke temperature, zaščita, Saccharomyces cerevisiae, kvasovke, mikrokapsulacija, alkoholna fermentacija, stresni dejavniki, laneno olje, lanena semena, proregija, subtilizin, aktivacija, termostabilnost, živila, peroksidno število, AOP, PEF, elektroporacija, pulzirajoče električno polje, prehranska vrednost, večkrat nenasičene maščobne kisline, konfiguracija 3D tiskalnikov, probiotiki, proteini krvne plazme, interakcije protein-polifenol, proteolitični encimi, tripsin, stabilizacija, avtoproteoliza, avtokatalitično zorenje, serinska proteinaza, rekombinantni proteini, hipertermofilni encimi, subtilizinu podobne proteinaze, rekombinantno izražanje, interakcije, prebavni trakt, neflavonoidi, flavonoidi, antociani, senzorične lastnosti, vpliv na zdravje, resveratrol, maceracija, glikozilacija, vino, modra frankinja, kakovost vina, Streptomyces rimosus, optimizacija izolacije, Lactobacillus plantarum, bakterije, rast, gojišča, pH želodca človeka, moka, analitske metode, klamatske alge, Chlorella sp., rjave alge, izotopska sestava, fenolne spojine, viabilnost, Allium cepa L., rekombinanten pernizin, HPLC, arheja A. pernix, sedimentacijski test, azokazeinski test, odpadni del, jedilni del, rdeča čebula, rumena čebula, bela čebula, čebulni olupki, Spirulina sp., Chlorella vulgaris, cimet, cinnamomum, mleta paprika, capsicum annuum, taksonomska analiza, sekvenciranje genoma, kavitacijske tehnike, DSC, Mikroalge, biotehnologija, geografsko poreklo, botanično poreklo, protibakterijsko delovanje, EGCG, krizin, kavna kislina, antioksidativne lastnosti, propolisov ekstrakt, stabilni izotopi, masna spektrometrija IRMS, ICP-MS, spektroskopija FTIR, tapioka, škrob, laktoferin, peptidi laktoferina, laktoperoksidaza, beta-laktoglobulin, proteini sirotke, sirotka, lipaze, semena, kalčki, rastlinski ekstrakti, protibakterijska aktivnost, strukturna stabilnost, eterično olje, GC-MS, GC-IRMS, δ13C, Laurus nobilis, lovor, kaspulacija, vitamin D3, rožmarin, Rosmarinus officinalis, trans-ferulna kislina, sinergija, mikroalge, cianobakterije, Arthrospira platensis, karotenoidi, protimikrobna učinkovitost, prehranski dodatki, inzulin, emisijska fluorescenčna spektrometrija, luskolisti čebule, stabilnost, prebava, absorpcija, ekstruzijski 3D tisk, sposobnost tiskanja, tekstura, ohranitev oblike, 3D tisk, piškoti, metabolizem, ekstrakcija, tankoplastna kromatografija, spektrofotometrija, agregacija, majhne organske molekule, inkluzijska telesca, NaDS-PAGE, postopna dializa, protein bodice, delta plus, ekstruzija curka tekočine, askorbinska kislina, folna kislina, hidrogeli, mikrokapsule, receptor vezavna domena, SARS-CoV-2, brinjeve jagode, Fructus juniperi, brinjevec, gin, Foodini, sladkor, urea, sintranje, slaščice, čokolada, testo