1x | | alge, prehranska dopolnila, elektronski mikroskop, hitra izdelava prototipov, vodotopni propolis, aditivi, personalizacija hrane, sušenje, malodekstrini, mikroskopija, oksidacija, etanol, glukoza, polisaharidni nosilci, hitozan, lan, visoke temperature, zaščita, Saccharomyces cerevisiae, kvasovke, mikrokapsulacija, alkoholna fermentacija, stresni dejavniki, laneno olje, lanena semena, proregija, subtilizin, aktivacija, termostabilnost, živila, peroksidno število, AOP, PEF, elektroporacija, pulzirajoče električno polje, prehranska vrednost, večkrat nenasičene maščobne kisline, konfiguracija 3D tiskalnikov, probiotiki, proteini krvne plazme, interakcije protein-polifenol, proteolitični encimi, tripsin, stabilizacija, avtoproteoliza, avtokatalitično zorenje, serinska proteinaza, rekombinantni proteini, hipertermofilni encimi, subtilizinu podobne proteinaze, rekombinantno izražanje, interakcije, prebavni trakt, neflavonoidi, flavonoidi, antociani, senzorične lastnosti, vpliv na zdravje, resveratrol, maceracija, glikozilacija, vino, modra frankinja, kakovost vina, Streptomyces rimosus, optimizacija izolacije, Lactobacillus plantarum, bakterije, rast, gojišča, pH želodca človeka, moka, analitske metode, klamatske alge, Chlorella sp., rjave alge, izotopska sestava, fenolne
spojine, viabilnost, Allium cepa L., rekombinanten pernizin, HPLC, arheja A. pernix, sedimentacijski test, azokazeinski test, odpadni del, jedilni del, rdeča čebula, rumena čebula, bela čebula, čebulni olupki, Spirulina sp., Chlorella vulgaris, cimet, cinnamomum, mleta paprika, capsicum annuum, taksonomska analiza, sekvenciranje genoma, kavitacijske tehnike, DSC, Mikroalge, biotehnologija, geografsko poreklo, botanično poreklo, protibakterijsko delovanje, EGCG, krizin, kavna kislina, antioksidativne lastnosti, propolisov ekstrakt, stabilni izotopi, masna spektrometrija IRMS, ICP-MS, spektroskopija FTIR, tapioka, škrob, laktoferin, peptidi laktoferina, laktoperoksidaza, beta-laktoglobulin, proteini sirotke, sirotka, lipaze, semena, kalčki, rastlinski ekstrakti, protibakterijska aktivnost, strukturna stabilnost, eterično olje, GC-MS, GC-IRMS, δ13C, Laurus nobilis, lovor, kaspulacija, vitamin D3, rožmarin, Rosmarinus officinalis, trans-ferulna kislina, sinergija, mikroalge, cianobakterije, Arthrospira platensis, karotenoidi, protimikrobna učinkovitost, prehranski dodatki, inzulin, emisijska fluorescenčna spektrometrija, luskolisti čebule, stabilnost, prebava, absorpcija, ekstruzijski 3D tisk, sposobnost tiskanja, tekstura, ohranitev oblike, 3D tisk, piškoti, metabolizem, ekstrakcija, tankoplastna kromatografija, spektrofotometrija, agregacija, majhne organske molekule, inkluzijska telesca, NaDS-PAGE, postopna dializa, protein bodice, delta plus, ekstruzija curka tekočine, askorbinska kislina, folna kislina, hidrogeli, mikrokapsule, receptor vezavna domena, SARS-CoV-2, brinjeve jagode, Fructus juniperi, brinjevec, gin, Foodini, sladkor, urea, sintranje, slaščice, čokolada, testo |