1x | | 9-točkovna hedonska lestvica, prehranski semafor, retrogradiran škrob, matični mleček, skladiščenje, škrob, zmrzovanje, mikrohranila, izredne razmere, zaloga hrane, fižol, pomarančni nektar, senzorični profil, CATA, pijače, priporočila, makrohranila, gluten, brezglutenska živila, fini pekovski izdelki, celiakija, jedilniki, gumi arabika, energijski vnos, označbe živil, karotenoidi, energijske potrebe, dnevni vnos hranil, načrtovanje prehrane, prehranski dnevnik, prehrana študentov, študenti, prehranska priporočila, prehranske navade, prehransko stanje, toast, pekovski aditivi, kakovost, staranje toasta, vodna aktivnost, modificirano mleko, maltodekstrin, glicerol, glukomanan, kalcijev laktat, okus, zaznavanje sladkosti, diastazno število, spektrofotometrija, kromometer, barvna pahljača, rumenjak, jajca, čičerika, banana, ovseni kosmiči, med z dodatki, propolis, tekočinska kromatografija HILIC, encimsko gravimetrična metoda, sladila, topna prehranska vlaknina, netopna prehranska vlaknina, rdeča pesa, rumena pesa, flavonoidi, ajdova kaša, čaj mate, telesna dejavnost, zavržena hrana, začimbe, standardi, Evropa, prehranska politika, zdrava prehrana, otroci, senzorično kolo začimb, janež, jesenski goban, lisičke, šampinjoni, užitne gobe, kurkuma, piment, ingver, opisniki, aroma, odpadna hrana, velikost porcij, biskvit, zaužita hrana, ponujena hrana, prehrana osnovnošolcev, šolsko kosilo, volumen, bel pšenični kruh, praženje, hlapne aromatične spojine, vonj, cvetni prah osmukanec, metoda AOAC 991.43, vlaknina ovsa, vsebnost prehranske vlaknine, dvotrosni kukmak, bukov ostrigar, obogatitev piškotov, botanično poreklo, geografsko poreklo, senzorični leksikoni, čokolada, odvajalni učinek, mesni izdelki, indijski trpotec, maščobe, ogljikovi hidrati, električna prevodnost, vrednost pH, kisline, pretvorbeni faktor, nebeljakovinski dušik, aminokisline, elementi, prehranska dopolnila, laktuloza, sadje, žita, žitni izdelki, zelenjava, viri prehranske vlaknine, prehranska vrednost, hranilna sestava, izdelki iz krompirja, stročnice, prehranske trditve, zdravstvene trditve, gumi bonboni, razvoj živilskih izdelkov, AOAC metode, oreški, vnos prehranske vlaknine, laktoni |