Številke

Tabela zajema ključne besede vseh zaključnih del, pri katerih oseba sodeluje kot mentor. Ključne besede so urejene po številu ponovitev, največkrat ponovljene na vrhu. Iz ključnih besed z zgornjega dela tabele je mogoče sklepati na tematike, s katerimi se je oz. se mentor ukvarja.

Oseba: Jasna Bertoncelj

Vseh ključnih besed je 145, ki se skupaj pojavijo 208 krat.
33 ključnih besed (22.76 % vseh) se pojavi večkrat, skupaj 96 krat (46.15 % vseh pojavitev).

PonovitevKljučne besede
Št.%
9x9.38%senzorična analiza
8x8.33%senzorične lastnosti
6x6.25%prehranska vlaknina
5x5.21%hranilna vrednost, potrošniki
4x4.17%senzorična sprejemljivost
3x3.13%barva, kemijska sestava, živila, cvetni prah, osmukanec
2x2.08%fenolne spojine, antioksidativna učinkovitost, energijska vrednost, voda, med, senzorično ocenjevanje, ajdov med, sladkorji, fizikalno-kemijske lastnosti, aditivi, senzorično kolo, strokovni panel, tekstura, rezistentni škrob, analizne metode, všečnost, kemijska analiza, krompir, pekovski izdelki, kruh, barjene klobase, prehrana
1xčičerika, kromometer, prehranski semafor, 9-točkovna hedonska lestvica, označbe živil, barvna pahljača, banana, fini pekovski izdelki, med z dodatki, ajdova kaša, matični mleček, ovseni kosmiči, karotenoidi, rumenjak, škrob, retrogradiran škrob, fižol, spektrofotometrija, skladiščenje, zmrzovanje, jajca, tekočinska kromatografija HILIC, prehranski dnevnik, toast, pekovski aditivi, spletno orodje OPKP, prehranske smernice, dnevni vnos hranil, načrtovanje prehrane, glicerol, glukomanan, staranje toasta, vodna aktivnost, kakovost, modificirano mleko, kalcijev laktat, maltodekstrin, energijske potrebe, prehrana študentov, topna prehranska vlaknina, brezglutenska živila, netopna prehranska vlaknina, flavonoidi, rdeča pesa, rumena pesa, encimsko gravimetrična metoda, sladila, prehransko stanje, študenti, prehranske navade, prehranska priporočila, zaznavanje sladkosti, okus, propolis, NUTRIOSE®, inulin, indijski trpotec, mesni izdelki, odvajalni učinek, laktuloza, prehranska dopolnila, ovsena vlaknina, preoblikovanje živil, senzorični leksikoni, čaj mate, opisna senzorična analiza, senzorični leksikon, čokolada, gumi bonboni, zdravstvene trditve, žita, žitni izdelki, sadje, zelenjava, viri prehranske vlaknine, izdelki iz krompirja, stročnice, razvoj živilskih izdelkov, prehranske trditve, AOAC metode, vnos prehranske vlaknine, oreški, botanično poreklo, geografsko poreklo, pomarančni nektar, izredne razmere, kava, pijače, CATA, gumi arabika, zaloga hrane, priporočila, jedilniki, celiakija, energijski vnos, mikrohranila, makrohranila, senzorični profil, diastazno število, ogljikovi hidrati, aminokisline, pepel, maščobe, beljakovine, elementi, nebeljakovinski dušik, kisline, laktoni, vrednost pH, električna prevodnost, pretvorbeni faktor, gluten