Številke

Tabela zajema ključne besede vseh zaključnih del, pri katerih oseba sodeluje kot mentor. Ključne besede so urejene po številu ponovitev, največkrat ponovljene na vrhu. Iz ključnih besed z zgornjega dela tabele je mogoče sklepati na tematike, s katerimi se je oz. se mentor ukvarja.

Oseba: Jasna Bertoncelj

Vseh ključnih besed je 187, ki se skupaj pojavijo 288 krat.
46 ključnih besed (24.6 % vseh) se pojavi večkrat, skupaj 147 krat (51.04 % vseh pojavitev).

PonovitevKljučne besede
Št.%
12x8.16%senzorična analiza
10x6.8%senzorične lastnosti
8x5.44%prehranska vlaknina, hranilna vrednost
5x3.4%barva, potrošniki
4x2.72%pekovski izdelki, senzorična sprejemljivost, kemijska analiza
3x2.04%tekstura, preoblikovanje živil, kemijska sestava, NUTRIOSE®, fizikalno-kemijske lastnosti, živila, voda, senzorično kolo, osmukanec, inulin, cvetni prah, prehrana, prehranske smernice
2x1.36%beljakovine, fenolne spojine, antioksidativna učinkovitost, aditivi, pepel, šolska prehrana, sladkorji, barjene klobase, analizne metode, senzorično ocenjevanje, piškoti, strokovni panel, opisna senzorična analiza, senzorični leksikon, rezistentni škrob, kruh, spletno orodje OPKP, ovsena vlaknina, energijska vrednost, krompir, kava, med, ajdov med, všečnost
1x9-točkovna hedonska lestvica, prehranski semafor, retrogradiran škrob, matični mleček, skladiščenje, škrob, zmrzovanje, mikrohranila, izredne razmere, zaloga hrane, fižol, pomarančni nektar, senzorični profil, CATA, pijače, priporočila, makrohranila, gluten, brezglutenska živila, fini pekovski izdelki, celiakija, jedilniki, gumi arabika, energijski vnos, označbe živil, karotenoidi, energijske potrebe, dnevni vnos hranil, načrtovanje prehrane, prehranski dnevnik, prehrana študentov, študenti, prehranska priporočila, prehranske navade, prehransko stanje, toast, pekovski aditivi, kakovost, staranje toasta, vodna aktivnost, modificirano mleko, maltodekstrin, glicerol, glukomanan, kalcijev laktat, okus, zaznavanje sladkosti, diastazno število, spektrofotometrija, kromometer, barvna pahljača, rumenjak, jajca, čičerika, banana, ovseni kosmiči, med z dodatki, propolis, tekočinska kromatografija HILIC, encimsko gravimetrična metoda, sladila, topna prehranska vlaknina, netopna prehranska vlaknina, rdeča pesa, rumena pesa, flavonoidi, ajdova kaša, čaj mate, telesna dejavnost, zavržena hrana, začimbe, standardi, Evropa, prehranska politika, zdrava prehrana, otroci, senzorično kolo začimb, janež, jesenski goban, lisičke, šampinjoni, užitne gobe, kurkuma, piment, ingver, opisniki, aroma, odpadna hrana, velikost porcij, biskvit, zaužita hrana, ponujena hrana, prehrana osnovnošolcev, šolsko kosilo, volumen, bel pšenični kruh, praženje, hlapne aromatične spojine, vonj, cvetni prah osmukanec, metoda AOAC 991.43, vlaknina ovsa, vsebnost prehranske vlaknine, dvotrosni kukmak, bukov ostrigar, obogatitev piškotov, botanično poreklo, geografsko poreklo, senzorični leksikoni, čokolada, odvajalni učinek, mesni izdelki, indijski trpotec, maščobe, ogljikovi hidrati, električna prevodnost, vrednost pH, kisline, pretvorbeni faktor, nebeljakovinski dušik, aminokisline, elementi, prehranska dopolnila, laktuloza, sadje, žita, žitni izdelki, zelenjava, viri prehranske vlaknine, prehranska vrednost, hranilna sestava, izdelki iz krompirja, stročnice, prehranske trditve, zdravstvene trditve, gumi bonboni, razvoj živilskih izdelkov, AOAC metode, oreški, vnos prehranske vlaknine, laktoni