Numbers

The table includes keywords of all theses, where this person is in the role of a mentor. Keywords are sorted by the frequency, with most frequent keywords at the top. Most frequent keywords may tell what this mentor's research fields and interests are.

Person: Jasna Bertoncelj

Together there are 185 keywords, that are appearing 281 times.
45 of them (24.32 % of all) appear more than once, together appearing 141 times (50.18 % of all appearances).

FrequencyKeyword
Num.%
11x7.8%senzorična analiza
10x7.09%senzorične lastnosti
8x5.67%prehranska vlaknina
7x4.96%hranilna vrednost
5x3.55%potrošniki
4x2.84%pekovski izdelki, barva, senzorična sprejemljivost
3x2.13%senzorično kolo, fizikalno-kemijske lastnosti, prehranske smernice, voda, živila, kemijska sestava, cvetni prah, prehrana, tekstura, osmukanec, NUTRIOSE®, inulin, preoblikovanje živil, kemijska analiza
2x1.42%rezistentni škrob, všečnost, energijska vrednost, spletno orodje OPKP, barjene klobase, pepel, sladkorji, aditivi, senzorično ocenjevanje, strokovni panel, beljakovine, kruh, krompir, ovsena vlaknina, senzorični leksikon, ajdov med, med, fenolne spojine, antioksidativna učinkovitost, kava, šolska prehrana, analizne metode, opisna senzorična analiza
1xskladiščenje, matični mleček, 9-točkovna hedonska lestvica, čičerika, ajdova kaša, retrogradiran škrob, fižol, zmrzovanje, škrob, jedilniki, izredne razmere, zaloga hrane, priporočila, pomarančni nektar, pijače, senzorični profil, CATA, gumi arabika, makrohranila, mikrohranila, brezglutenska živila, fini pekovski izdelki, označbe živil, gluten, celiakija, energijski vnos, banana, prehranski semafor, barvna pahljača, dnevni vnos hranil, načrtovanje prehrane, prehranski dnevnik, energijske potrebe, prehrana študentov, prehranske navade, prehransko stanje, študenti, toast, pekovski aditivi, kakovost, staranje toasta, vodna aktivnost, modificirano mleko, maltodekstrin, glicerol, glukomanan, kalcijev laktat, prehranska priporočila, okus, diastazno število, med z dodatki, propolis, kromometer, spektrofotometrija, jajca, rumenjak, karotenoidi, rdeča pesa, rumena pesa, encimsko gravimetrična metoda, sladila, zaznavanje sladkosti, tekočinska kromatografija HILIC, topna prehranska vlaknina, flavonoidi, netopna prehranska vlaknina, ovseni kosmiči, ogljikovi hidrati, ingver, kurkuma, užitne gobe, piment, janež, začimbe, senzorično kolo začimb, piškoti, jesenski goban, lisičke, hranilna sestava, zaužita hrana, viri prehranske vlaknine, prehranska vrednost, bukov ostrigar, šampinjoni, dvotrosni kukmak, zavržena hrana, telesna dejavnost, vsebnost prehranske vlaknine, metoda AOAC 991.43, praženje, vlaknina ovsa, bel pšenični kruh, volumen, šolsko kosilo, hlapne aromatične spojine, vonj, otroci, Evropa, standardi, zdrava prehrana, prehranska politika, aroma, opisniki, zelenjava, sadje, botanično poreklo, geografsko poreklo, velikost porcij, odpadna hrana, čaj mate, biskvit, senzorični leksikoni, maščobe, ponujena hrana, električna prevodnost, vrednost pH, kisline, pretvorbeni faktor, nebeljakovinski dušik, aminokisline, elementi, prehrana osnovnošolcev, čokolada, oreški, vnos prehranske vlaknine, AOAC metode, stročnice, izdelki iz krompirja, žita, žitni izdelki, razvoj živilskih izdelkov, prehranske trditve, odvajalni učinek, mesni izdelki, indijski trpotec, prehranska dopolnila, laktuloza, zdravstvene trditve, gumi bonboni, laktoni