Številke

Tabela zajema ključne besede vseh zaključnih del, pri katerih oseba sodeluje kot mentor. Ključne besede so urejene po številu ponovitev, največkrat ponovljene na vrhu. Iz ključnih besed z zgornjega dela tabele je mogoče sklepati na tematike, s katerimi se je oz. se mentor ukvarja.

Oseba: Helena Abramovič

Vseh ključnih besed je 113, ki se skupaj pojavijo 148 krat.
20 ključnih besed (17.7 % vseh) se pojavi večkrat, skupaj 55 krat (37.16 % vseh pojavitev).

PonovitevKljučne besede
Št.%
11x20%fenolne spojine
5x9.09%antioksidativna učinkovitost
3x5.45%peroksidno število, p-anizidinska vrednost, antioksidativna aktivnost
2x3.64%antioksidativni potencial, ekstrakti oljnih pogač, Linum usitatissimum, skupni fenoli, rastlinska olja, konjugirani dieni, Olea europaea, vinska trta, konjugirani trieni, Saccharomyces cerevisiae, proste maščobne kisline, oljne pogače, Vitis vinifera L., metanolni ekstrakti, lan
1xcirkadialni ritem, Rosmarinus officinalis L., pretočna citometrija, oljke, holesterol, cv. Karbonaca, cv. Buža, trombociti, mikrovezikli, ekstrakti listov vinske trte, ekstrakti grozdnih kožic, ekstrakt rožmarina, lipidni rafti, lipoproteini, ekstrakti iz listov vinske trte, biološke membrane, ekstrakti iz kožic grozdnih jagod, oljčno olje, kvasovke, oljna ogrščica, in vivo, in vitro/antioksidativna učinkovitost, kvercetin, Brassica napus, olje navadnega rička, oksidativna stabilnost, tokoferoli, Camelina sativa, totrovo olje, izvlečki propolisa, propolis, reducirajoči sladkorji, deviško oljčno olje, vegetacijsko obdobje, Hrvaška Istra, listi oljke, Olea Europaea sativa, ekstrakti deviškega oljčnega olja, in vivo antioksidativna učinkovitost, in vitro antioksidativna učinkovitost, ekstra deviška oljčna olja, oljčna olja, plodovi oljke, HPLC, omega 3 maščobne kisline, maščobnokislinska sestava, skladiščenje, obstojnost, orehovo olje, DPPH, Totox vrednost, starterske kulture, mlado vino, mošt, sauvignon, oreh, Staphylococcus aureus, limonasti timijan, Ocimum basilicum, bazilika, rastlinski izvlečki, Thymus citriodorus, protimikrobna učinkovitost, Listeria monocytogenes, Escherichia coli, Campylobacter jejuni, antioksidanti, vinske kvasovke, alkoholna fermentacija, streptomicete, Streptomyces cinnamonensis, protimikrobne snovi, sekundarni metaboliti, flaviolin, Streptomyces tsukubaensis, ekstrakcija na trdni fazi, Sinapsis alba L., bela gorjušica, zelišča, SPE, TPM vrednost, celokupne polarne snovi, hranila za kvasovke, senzorične lastnosti, fizikalnokemijske lastnosti, hrastove trske, olje, jedilna olja, maščobna števila, dielektrične lastnosti, avtooksidacija olj, sončnično olje, rastlinski ekstrakti