Numbers

The table includes keywords of all theses, where this person is in the role of a mentor. Keywords are sorted by the frequency, with most frequent keywords at the top. Most frequent keywords may tell what this mentor's research fields and interests are.

Person: Helena Abramovič

Together there are 113 keywords, that are appearing 148 times.
20 of them (17.7 % of all) appear more than once, together appearing 55 times (37.16 % of all appearances).

FrequencyKeyword
Num.%
11x20%fenolne spojine
5x9.09%antioksidativna učinkovitost
3x5.45%peroksidno število, p-anizidinska vrednost, antioksidativna aktivnost
2x3.64%antioksidativni potencial, ekstrakti oljnih pogač, Linum usitatissimum, skupni fenoli, rastlinska olja, konjugirani dieni, Olea europaea, vinska trta, konjugirani trieni, Saccharomyces cerevisiae, proste maščobne kisline, oljne pogače, Vitis vinifera L., metanolni ekstrakti, lan
1xcirkadialni ritem, Rosmarinus officinalis L., pretočna citometrija, oljke, holesterol, cv. Karbonaca, cv. Buža, trombociti, mikrovezikli, ekstrakti listov vinske trte, ekstrakti grozdnih kožic, ekstrakt rožmarina, lipidni rafti, lipoproteini, ekstrakti iz listov vinske trte, biološke membrane, ekstrakti iz kožic grozdnih jagod, oljčno olje, kvasovke, oljna ogrščica, in vivo, in vitro/antioksidativna učinkovitost, kvercetin, Brassica napus, olje navadnega rička, oksidativna stabilnost, tokoferoli, Camelina sativa, totrovo olje, izvlečki propolisa, propolis, reducirajoči sladkorji, deviško oljčno olje, vegetacijsko obdobje, Hrvaška Istra, listi oljke, Olea Europaea sativa, ekstrakti deviškega oljčnega olja, in vivo antioksidativna učinkovitost, in vitro antioksidativna učinkovitost, ekstra deviška oljčna olja, oljčna olja, plodovi oljke, HPLC, omega 3 maščobne kisline, maščobnokislinska sestava, skladiščenje, obstojnost, orehovo olje, DPPH, Totox vrednost, starterske kulture, mlado vino, mošt, sauvignon, oreh, Staphylococcus aureus, limonasti timijan, Ocimum basilicum, bazilika, rastlinski izvlečki, Thymus citriodorus, protimikrobna učinkovitost, Listeria monocytogenes, Escherichia coli, Campylobacter jejuni, antioksidanti, vinske kvasovke, alkoholna fermentacija, streptomicete, Streptomyces cinnamonensis, protimikrobne snovi, sekundarni metaboliti, flaviolin, Streptomyces tsukubaensis, ekstrakcija na trdni fazi, Sinapsis alba L., bela gorjušica, zelišča, SPE, TPM vrednost, celokupne polarne snovi, hranila za kvasovke, senzorične lastnosti, fizikalnokemijske lastnosti, hrastove trske, olje, jedilna olja, maščobna števila, dielektrične lastnosti, avtooksidacija olj, sončnično olje, rastlinski ekstrakti