Številke

Tabela zajema ključne besede vseh zaključnih del, pri katerih oseba sodeluje kot mentor. Ključne besede so urejene po številu ponovitev, največkrat ponovljene na vrhu. Iz ključnih besed z zgornjega dela tabele je mogoče sklepati na tematike, s katerimi se je oz. se mentor ukvarja.

Oseba: Helena Abramovič

Vseh ključnih besed je 113, ki se skupaj pojavijo 148 krat.
20 ključnih besed (17.7 % vseh) se pojavi večkrat, skupaj 55 krat (37.16 % vseh pojavitev).

PonovitevKljučne besede
Št.%
11x20%fenolne spojine
5x9.09%antioksidativna učinkovitost
3x5.45%antioksidativna aktivnost, peroksidno število, p-anizidinska vrednost
2x3.64%skupni fenoli, Saccharomyces cerevisiae, lan, konjugirani dieni, proste maščobne kisline, antioksidativni potencial, Linum usitatissimum, rastlinska olja, oljne pogače, ekstrakti oljnih pogač, Olea europaea, metanolni ekstrakti, konjugirani trieni, vinska trta, Vitis vinifera L.
1xcv. Karbonaca, cv. Buža, mikrovezikli, oljke, pretočna citometrija, trombociti, cirkadialni ritem, lipoproteini, ekstrakti listov vinske trte, ekstrakti iz listov vinske trte, ekstrakti iz kožic grozdnih jagod, ekstrakti grozdnih kožic, ekstrakt rožmarina, holesterol, biološke membrane, Rosmarinus officinalis L., lipidni rafti, oljčno olje, kvasovke, oljna ogrščica, in vivo, in vitro/antioksidativna učinkovitost, kvercetin, Brassica napus, olje navadnega rička, oksidativna stabilnost, tokoferoli, Camelina sativa, totrovo olje, izvlečki propolisa, propolis, reducirajoči sladkorji, deviško oljčno olje, vegetacijsko obdobje, Hrvaška Istra, listi oljke, Olea Europaea sativa, ekstrakti deviškega oljčnega olja, in vivo antioksidativna učinkovitost, in vitro antioksidativna učinkovitost, ekstra deviška oljčna olja, oljčna olja, plodovi oljke, protimikrobne snovi, omega 3 maščobne kisline, maščobnokislinska sestava, skladiščenje, obstojnost, orehovo olje, DPPH, Totox vrednost, starterske kulture, mlado vino, mošt, sauvignon, oreh, Staphylococcus aureus, limonasti timijan, Ocimum basilicum, bazilika, rastlinski izvlečki, Thymus citriodorus, protimikrobna učinkovitost, Listeria monocytogenes, Escherichia coli, Campylobacter jejuni, antioksidanti, vinske kvasovke, alkoholna fermentacija, sekundarni metaboliti, zelišča, flaviolin, Sinapsis alba L., bela gorjušica, streptomicete, Streptomyces cinnamonensis, HPLC, SPE, ekstrakcija na trdni fazi, Streptomyces tsukubaensis, TPM vrednost, celokupne polarne snovi, hranila za kvasovke, senzorične lastnosti, fizikalnokemijske lastnosti, hrastove trske, olje, jedilna olja, maščobna števila, dielektrične lastnosti, avtooksidacija olj, sončnično olje, rastlinski ekstrakti