Številke

Tabela prikazuje ponavljanje ključnih besed vseh zaključnih del, pri katerih oseba sodeluje kot mentor. Tabela zajema ključne besede, ki se pojavijo vsaj dvakrat. Iz tabele je mogoče razbrati, kako so se tematike zaključnih del mentorja spreminjale skozi čas.

Oseba: Božidar Žlender

Ključna beseda200620072008200920102011201220132014
senzorične lastnosti4222 1261
kemijska sestava42 1 1 1 
gotove jedi212    21
skladiščenje22     11
mesni izdelki1 11 1 11
mikrobiološka kakovost131    1 
tekstura 11   111
maščobne kisline3 2      
holesterol2 1    1 
nitritna sol      12 
barva       3 
ribe2     1  
viskoznost 11     1
reološke lastnosti 11     1
obstojnost gotovih jedi11     1 
antioksidanti 1     1 
prehranska vrednost2        
vsebnost soli      11 
maščobe2        
kunčje meso2        
mesne emulzije  1   1  
pakiranje11       
energijska vrednost 1   1   
Slovenija  1  1   
sol     1 1 
fizikalno-kemijske lastnosti      2  
emulzije 1    1  
koencim Q10  11     
[alfa]-tokoferol   1   1 
piščančje meso  11     
zgoščevanje omak  1     1
škrob  1     1
PCB  1     1
omake  1     1
poliklorirani bifenili  1     1
starterske kulture1       1
čufte v paradižnikovi omaki s krompirjevim pirejem 1     1 
rižev škrob  1     1