Številke

Tabela prikazuje ponavljanje ključnih besed vseh zaključnih del, pri katerih oseba sodeluje kot mentor. Tabela zajema ključne besede, ki se pojavijo vsaj dvakrat. Iz tabele je mogoče razbrati, kako so se tematike zaključnih del mentorja spreminjale skozi čas.

Oseba: Božidar Žlender

Ključna beseda200620072008200920102011201220132014
senzorične lastnosti4222 1261
kemijska sestava42 1 1 1 
gotove jedi212    21
skladiščenje22     11
mikrobiološka kakovost131    1 
mesni izdelki1 11 1 11
maščobne kisline3 2      
tekstura 11   111
holesterol2 1    1 
obstojnost gotovih jedi11     1 
viskoznost 11     1
reološke lastnosti 11     1
nitritna sol      12 
barva       3 
ribe2     1  
prehranska vrednost2        
pakiranje11       
Slovenija  1  1   
piščančje meso  11     
energijska vrednost 1   1   
vsebnost soli      11 
sol     1 1 
antioksidanti 1     1 
[alfa]-tokoferol   1   1 
čufte v paradižnikovi omaki s krompirjevim pirejem 1     1 
emulzije 1    1  
zgoščevanje omak  1     1
PCB  1     1
poliklorirani bifenili  1     1
rižev škrob  1     1
škrob  1     1
omake  1     1
kunčje meso2        
starterske kulture1       1
fizikalno-kemijske lastnosti      2  
koencim Q10  11     
maščobe2        
mesne emulzije  1   1