Številke

Bibliografija osebe. Seznam zajema vsa gradiva in ne le tista, kje je oseba mentor.

Doktorska dela (1)

  1. Marjeta Mencin: Izboljšanje dostopnosti in antioksidativne aktivnosti vezanih fenolnih spojin iz semen pire (Triticum spelta L.) z izbranimi biotehnološkimi procesi

Magistrska dela (8)

  1. Mateja Stipič: Vpliv fermentacije na nekatere prehransko pomembne komponente psevdožit
  2. Maja Krek: Vpliv osvetljevanja s svetlobo različnih valovnih dolžin na antioksidativni potencial kaljene pire
  3. Katja Golob: Vpliv osvetljevanja s svetlobo različnih valovnih dolžin na antioksidativni potencial kaljene pšenice
  4. Ana Ilešič: Vsebnost fenolnih spojin in antioksidativni potencial kaljenih semen navadnega rička (Camelina sativa L.)
  5. Laura Neuwirth: Vpliv dodatka kislega testa s kaljenimi zrni pire na tehnološke in senzorične lastnosti kruha
  6. Nika Kunšek: Flavonoidi v slovenskih sortah hmelja
  7. Ana Glibota: Vpliv različnih postopkov priprave na nekatere prehransko pomembne komponente psevdožit
  8. Ajda Oblak: Vsebnost fenolnih spojin in antioksidativni potencial kaljenih semen industrijske konoplje (Cannabis sativa L.)

Diplomska dela (11)

  1. Ivana Polak: Antioksidativni potencial kaljene rži
  2. Domen Božič: Vpliv priprave ječmenovega slada na kakovost kongresne sladice
  3. Ana Glibota: Vsebnost skupnih fenolnih spojin v rženem sladu
  4. Gašper Korat: Vpliv različnih dejavnikov na potek fermentacije in nekatere kakovostne parametre piva
  5. Karmen Porenta: Antioksidativne lastnosti kruha, obogatenega z dodatkom kaljenih pšeničnih zrn
  6. Bojana Klemenčič: Antioksidativna učinkovitost rženega slada
  7. Katja Vidmar: Antioksidativna učinkovitost izvlečkov iz kaljenih semen industrijske konoplje (Cannabis sativa L.)
  8. Rok Cerar: Vpliv kaljenja semen industrijske konoplje (Cannabis sativa L.) na vsebnost skupnih fenolnih spojin
  9. Nina Kukman: Antioksidativne lastnosti kruha obogatenega z dodatkom kaljenih pirinih zrn
  10. Brina Pavlovič: Fenolne spojine v kislem testu
  11. Gaja Uranjek: Vloga biokomponent iz žit pri razvoju funkcionalnih živil