Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Po članicah UL
Deleži
Največkrat
Datoteke
Letna poročila
Mentorstva
Osnovno
Bibliografija
Objave zaključnih del
Top ključne besede
Pojavnost ključnih besed
Komentorji
Bibliografija osebe. Seznam zajema vsa gradiva in ne le tista, kje je oseba mentor.
Doktorska dela (1)
Marjeta Mencin:
Izboljšanje dostopnosti in antioksidativne aktivnosti vezanih fenolnih spojin iz semen pire (Triticum spelta L.) z izbranimi biotehnološkimi procesi
Magistrska dela (10)
Mateja Stipič:
Vpliv fermentacije na nekatere prehransko pomembne komponente psevdožit
Gašper Korat:
Vpliv pripravka Aromazyme na biotransformacijo aromatičnih spojin iz hmelja med fermentacijo piva
Maja Krek:
Vpliv osvetljevanja s svetlobo različnih valovnih dolžin na antioksidativni potencial kaljene pire
Katja Golob:
Vpliv osvetljevanja s svetlobo različnih valovnih dolžin na antioksidativni potencial kaljene pšenice
Ana Ilešič:
Vsebnost fenolnih spojin in antioksidativni potencial kaljenih semen navadnega rička (Camelina sativa L.)
Laura Neuwirth:
Vpliv dodatka kislega testa s kaljenimi zrni pire na tehnološke in senzorične lastnosti kruha
Nika Kunšek:
Flavonoidi v slovenskih sortah hmelja
Ana Glibota:
Vpliv različnih postopkov priprave na nekatere prehransko pomembne komponente psevdožit
Ajda Oblak:
Vsebnost fenolnih spojin in antioksidativni potencial kaljenih semen industrijske konoplje (Cannabis sativa L.)
Eva Mustafa:
Vpliv različnega dodatka vode in soli med praženjem semen na slanost in kakovostne parametre bučnega olja
Diplomska dela (11)
Ivana Polak:
Antioksidativni potencial kaljene rži
Domen Božič:
Vpliv priprave ječmenovega slada na kakovost kongresne sladice
Ana Glibota:
Vsebnost skupnih fenolnih spojin v rženem sladu
Gašper Korat:
Vpliv različnih dejavnikov na potek fermentacije in nekatere kakovostne parametre piva
Karmen Porenta:
Antioksidativne lastnosti kruha, obogatenega z dodatkom kaljenih pšeničnih zrn
Bojana Klemenčič:
Antioksidativna učinkovitost rženega slada
Katja Vidmar:
Antioksidativna učinkovitost izvlečkov iz kaljenih semen industrijske konoplje (Cannabis sativa L.)
Rok Cerar:
Vpliv kaljenja semen industrijske konoplje (Cannabis sativa L.) na vsebnost skupnih fenolnih spojin
Nina Kukman:
Antioksidativne lastnosti kruha obogatenega z dodatkom kaljenih pirinih zrn
Brina Pavlovič:
Fenolne spojine v kislem testu
Gaja Uranjek:
Vloga biokomponent iz žit pri razvoju funkcionalnih živil