Your browser does not allow JavaScript!
JavaScript is necessary for the proper functioning of this website. Please enable JavaScript or use a modern browser.
Open Science Slovenia
Open Science
DiKUL
slv
|
eng
Search
Browse
New in RUL
About RUL
In numbers
Help
Sign in
Organisation
Files
Mentors
Basic
Bibliography
Published theses
Top keywords
Keyword timeline
Co-mentors
Bibliography of the person, including all types of documents, not only theses.
PhD theses (1)
Marjeta Mencin:
Izboljšanje dostopnosti in antioksidativne aktivnosti vezanih fenolnih spojin iz semen pire (Triticum spelta L.) z izbranimi biotehnološkimi procesi
MSc theses (10)
Mateja Stipič:
Vpliv fermentacije na nekatere prehransko pomembne komponente psevdožit
Gašper Korat:
Vpliv pripravka Aromazyme na biotransformacijo aromatičnih spojin iz hmelja med fermentacijo piva
Maja Krek:
Vpliv osvetljevanja s svetlobo različnih valovnih dolžin na antioksidativni potencial kaljene pire
Katja Golob:
Vpliv osvetljevanja s svetlobo različnih valovnih dolžin na antioksidativni potencial kaljene pšenice
Ana Ilešič:
Vsebnost fenolnih spojin in antioksidativni potencial kaljenih semen navadnega rička (Camelina sativa L.)
Laura Neuwirth:
Vpliv dodatka kislega testa s kaljenimi zrni pire na tehnološke in senzorične lastnosti kruha
Nika Kunšek:
Flavonoidi v slovenskih sortah hmelja
Ana Glibota:
Vpliv različnih postopkov priprave na nekatere prehransko pomembne komponente psevdožit
Ajda Oblak:
Vsebnost fenolnih spojin in antioksidativni potencial kaljenih semen industrijske konoplje (Cannabis sativa L.)
Eva Mustafa:
Vpliv različnega dodatka vode in soli med praženjem semen na slanost in kakovostne parametre bučnega olja
BSc theses (11)
Ivana Polak:
Antioksidativni potencial kaljene rži
Domen Božič:
Vpliv priprave ječmenovega slada na kakovost kongresne sladice
Ana Glibota:
Vsebnost skupnih fenolnih spojin v rženem sladu
Gašper Korat:
Vpliv različnih dejavnikov na potek fermentacije in nekatere kakovostne parametre piva
Karmen Porenta:
Antioksidativne lastnosti kruha, obogatenega z dodatkom kaljenih pšeničnih zrn
Bojana Klemenčič:
Antioksidativna učinkovitost rženega slada
Katja Vidmar:
Antioksidativna učinkovitost izvlečkov iz kaljenih semen industrijske konoplje (Cannabis sativa L.)
Rok Cerar:
Vpliv kaljenja semen industrijske konoplje (Cannabis sativa L.) na vsebnost skupnih fenolnih spojin
Nina Kukman:
Antioksidativne lastnosti kruha obogatenega z dodatkom kaljenih pirinih zrn
Brina Pavlovič:
Fenolne spojine v kislem testu
Gaja Uranjek:
Vloga biokomponent iz žit pri razvoju funkcionalnih živil