1x | | temperatura taljenja, taljenje, čokolada, rastlinska olja, polimorfna oblika, sončnično olje, antioksidativna učinkovitost, oksidacijska stabilnost, prepečenec, olje oljne ogrščice, modelna funkcija, Saccharomyces cerevisiae, fenolne spojine, ketonska telesa, ekstrakt hmelja, hmelj, flavonoidi, ksantohumol, kvasovke, oksidativni stres, ketogena dieta, presnova, pecilni prašek, kalijev hidrogentartrat, prebavljivost, Quorn, mesni nadomestki, nadomestki, proteini, mikoproteini, Lactobacillus, cianokobalamin, vitamin B12, metoda po Kjeldahlu, piščančje meso, metoda merjenja volumna ogljikovega dioksida, veganska prehrana, G-kvadrupleks, termodinamika, rastlinska živila, vsebnost vitamina B12, živilska industrija, natrijev hidrogenkarbonat, škrob, ogljikov dioksid, zelenjava, vinski kamen, prehranski viri, soli žolčnih kislin, fizikalno-kemijske lastnosti, žolč, prebavila, katehini, fiziološke funkcije, kemijsko inženirstvo, VBA, simulacija, MS Excel, kinetika, kofein, jetrni encimi, procesiranje slik, hiperspektralno slikanje, zaznavanje propada, plesni, termična analiza, optična koherenčna tomografija, delovanje jeter, čaj, kava, strojno učenje, ričkovo olje, konopljino olje, vitamin D, ergokalciferol, vitamini, tehnološke lastnosti, ekstrakcija, holekalciferol, priporočeni vnosi, viskoznost, viskozimetrija, zdravila, jabolka, RuBisCO, odpadki, fruktoza, glukoza, akrilamid, oksidativna stabilnost, saharoza, asparagin, zeleni listi, beljakovine, Maillardova reakcija, toplotna obdelava, rotacijski viskozimeter |