1x | | temperatura taljenja, taljenje, čokolada, polimorfna oblika, rastlinska olja, olje oljne ogrščice, antioksidativna učinkovitost, pecilni prašek, oksidacijska stabilnost, prepečenec, Saccharomyces cerevisiae, sončnično olje, kvasovke, rotacijski viskozimeter, živilska industrija, viskoznost, viskozimetrija, 3D-profilometrija, hmelj, ekstrakt hmelja, optično volumetrična analiza, oksidativni stres, ksantohumol, flavonoidi, fenolne spojine, vinski kamen, kalijev hidrogentartrat, zelenjava, vsebnost vitamina B12, rastlinska živila, Lactobacillus, cianokobalamin, veganska prehrana, G-kvadrupleks, presnova, ketonska telesa, ketogena dieta, modelna funkcija, termodinamika, vitamin B12, metoda po Kjeldahlu, vrednotenje prehranskega vnosa, metoda merjenja volumna ogljikovega dioksida, natrijev hidrogenkarbonat, škrob, ogljikov dioksid, piščančje meso, nadomestki, proteini, mikoproteini, prebavljivost, Quorn, mesni nadomestki, zdravila, priporočeni vnosi, katehini, prebavila, kofein, jetrni encimi, delovanje jeter, žolč, soli žolčnih kislin, kinetika, MS Excel, kemijsko inženirstvo, fiziološke funkcije, fizikalno-kemijske lastnosti, čas, čaj, jabolka, plesni, HPLC, DSC, TGA, zaznavanje propada, hiperspektralno slikanje, strojno učenje, kava, optična koherenčna tomografija, termična analiza, procesiranje slik, simulacija, VBA, ekstrakcija, tehnološke lastnosti, RuBisCO, odpadki, zeleni listi, prehranski vnos, vitamini, zdravstvena ustanova, vsebnost vode, holekalciferol, ergokalciferol, vitamin D, beljakovine, toplotna obdelava, temperatura, disaharidi, oksidativna stabilnost, konopljino olje, ričkovo olje, monosaharidi, sladkorji, saharoza, fruktoza, glukoza, akrilamid, prehranski viri |