Številke

Tabela zajema ključne besede vseh zaključnih del, pri katerih oseba sodeluje kot mentor. Ključne besede so urejene po številu ponovitev, največkrat ponovljene na vrhu. Iz ključnih besed z zgornjega dela tabele je mogoče sklepati na tematike, s katerimi se je oz. se mentor ukvarja.

Oseba: Iztok Prislan

Vseh ključnih besed je 109, ki se skupaj pojavijo 122 krat.
12 ključnih besed (11.01 % vseh) se pojavi večkrat, skupaj 25 krat (20.49 % vseh pojavitev).

PonovitevKljučne besede
Št.%
3x12%diferenčna dinamična kalorimetrija
2x8%indukcijski čas, rancimat, kristalizacija, živila, hranilna vrednost, prehranska dopolnila, prehrana, antioksidanti, analizne metode, fazni prehodi, jetra
1xtemperatura taljenja, taljenje, čokolada, rastlinska olja, polimorfna oblika, sončnično olje, antioksidativna učinkovitost, oksidacijska stabilnost, prepečenec, olje oljne ogrščice, modelna funkcija, Saccharomyces cerevisiae, fenolne spojine, ketonska telesa, ekstrakt hmelja, hmelj, flavonoidi, ksantohumol, kvasovke, oksidativni stres, ketogena dieta, presnova, pecilni prašek, kalijev hidrogentartrat, prebavljivost, Quorn, mesni nadomestki, nadomestki, proteini, mikoproteini, Lactobacillus, cianokobalamin, vitamin B12, metoda po Kjeldahlu, piščančje meso, metoda merjenja volumna ogljikovega dioksida, veganska prehrana, G-kvadrupleks, termodinamika, rastlinska živila, vsebnost vitamina B12, živilska industrija, natrijev hidrogenkarbonat, škrob, ogljikov dioksid, zelenjava, vinski kamen, prehranski viri, soli žolčnih kislin, fizikalno-kemijske lastnosti, žolč, prebavila, katehini, fiziološke funkcije, kemijsko inženirstvo, VBA, simulacija, MS Excel, kinetika, kofein, jetrni encimi, procesiranje slik, hiperspektralno slikanje, zaznavanje propada, plesni, termična analiza, optična koherenčna tomografija, delovanje jeter, čaj, kava, strojno učenje, ričkovo olje, konopljino olje, vitamin D, ergokalciferol, vitamini, tehnološke lastnosti, ekstrakcija, holekalciferol, priporočeni vnosi, viskoznost, viskozimetrija, zdravila, jabolka, RuBisCO, odpadki, fruktoza, glukoza, akrilamid, oksidativna stabilnost, saharoza, asparagin, zeleni listi, beljakovine, Maillardova reakcija, toplotna obdelava, rotacijski viskozimeter