Številke

Tabela zajema ključne besede vseh zaključnih del, pri katerih oseba sodeluje kot mentor. Ključne besede so urejene po številu ponovitev, največkrat ponovljene na vrhu. Iz ključnih besed z zgornjega dela tabele je mogoče sklepati na tematike, s katerimi se je oz. se mentor ukvarja.

Oseba: Iztok Prislan

Vseh ključnih besed je 123, ki se skupaj pojavijo 138 krat.
14 ključnih besed (11.38 % vseh) se pojavi večkrat, skupaj 29 krat (21.01 % vseh pojavitev).

PonovitevKljučne besede
Št.%
3x10.34%diferenčna dinamična kalorimetrija
2x6.9%rancimat, fazni prehodi, kristalizacija, indukcijski čas, živila, analizne metode, antioksidanti, prehranska dopolnila, prehrana, jetra, hranilna vrednost, asparagin, Maillardova reakcija
1xtemperatura taljenja, taljenje, čokolada, polimorfna oblika, rastlinska olja, olje oljne ogrščice, antioksidativna učinkovitost, pecilni prašek, oksidacijska stabilnost, prepečenec, Saccharomyces cerevisiae, sončnično olje, kvasovke, rotacijski viskozimeter, živilska industrija, viskoznost, viskozimetrija, 3D-profilometrija, hmelj, ekstrakt hmelja, optično volumetrična analiza, oksidativni stres, ksantohumol, flavonoidi, fenolne spojine, vinski kamen, kalijev hidrogentartrat, zelenjava, vsebnost vitamina B12, rastlinska živila, Lactobacillus, cianokobalamin, veganska prehrana, G-kvadrupleks, presnova, ketonska telesa, ketogena dieta, modelna funkcija, termodinamika, vitamin B12, metoda po Kjeldahlu, vrednotenje prehranskega vnosa, metoda merjenja volumna ogljikovega dioksida, natrijev hidrogenkarbonat, škrob, ogljikov dioksid, piščančje meso, nadomestki, proteini, mikoproteini, prebavljivost, Quorn, mesni nadomestki, zdravila, priporočeni vnosi, katehini, prebavila, kofein, jetrni encimi, delovanje jeter, žolč, soli žolčnih kislin, kinetika, MS Excel, kemijsko inženirstvo, fiziološke funkcije, fizikalno-kemijske lastnosti, čas, čaj, jabolka, plesni, HPLC, DSC, TGA, zaznavanje propada, hiperspektralno slikanje, strojno učenje, kava, optična koherenčna tomografija, termična analiza, procesiranje slik, simulacija, VBA, ekstrakcija, tehnološke lastnosti, RuBisCO, odpadki, zeleni listi, prehranski vnos, vitamini, zdravstvena ustanova, vsebnost vode, holekalciferol, ergokalciferol, vitamin D, beljakovine, toplotna obdelava, temperatura, disaharidi, oksidativna stabilnost, konopljino olje, ričkovo olje, monosaharidi, sladkorji, saharoza, fruktoza, glukoza, akrilamid, prehranski viri