Numbers

The table includes keywords of all theses, where this person is in the role of a mentor. Keywords are sorted by the frequency, with most frequent keywords at the top. Most frequent keywords may tell what this mentor's research fields and interests are.

Person: Iztok Prislan

Together there are 109 keywords, that are appearing 122 times.
12 of them (11.01 % of all) appear more than once, together appearing 25 times (20.49 % of all appearances).

FrequencyKeyword
Num.%
3x12%diferenčna dinamična kalorimetrija
2x8%indukcijski čas, rancimat, kristalizacija, živila, hranilna vrednost, prehranska dopolnila, prehrana, antioksidanti, analizne metode, fazni prehodi, jetra
1xtemperatura taljenja, taljenje, čokolada, rastlinska olja, polimorfna oblika, sončnično olje, antioksidativna učinkovitost, oksidacijska stabilnost, prepečenec, olje oljne ogrščice, modelna funkcija, Saccharomyces cerevisiae, fenolne spojine, ketonska telesa, ekstrakt hmelja, hmelj, flavonoidi, ksantohumol, kvasovke, oksidativni stres, ketogena dieta, presnova, pecilni prašek, kalijev hidrogentartrat, prebavljivost, Quorn, mesni nadomestki, nadomestki, proteini, mikoproteini, Lactobacillus, cianokobalamin, vitamin B12, metoda po Kjeldahlu, piščančje meso, metoda merjenja volumna ogljikovega dioksida, veganska prehrana, G-kvadrupleks, termodinamika, rastlinska živila, vsebnost vitamina B12, živilska industrija, natrijev hidrogenkarbonat, škrob, ogljikov dioksid, zelenjava, vinski kamen, prehranski viri, soli žolčnih kislin, fizikalno-kemijske lastnosti, žolč, prebavila, katehini, fiziološke funkcije, kemijsko inženirstvo, VBA, simulacija, MS Excel, kinetika, kofein, jetrni encimi, procesiranje slik, hiperspektralno slikanje, zaznavanje propada, plesni, termična analiza, optična koherenčna tomografija, delovanje jeter, čaj, kava, strojno učenje, ričkovo olje, konopljino olje, vitamin D, ergokalciferol, vitamini, tehnološke lastnosti, ekstrakcija, holekalciferol, priporočeni vnosi, viskoznost, viskozimetrija, zdravila, jabolka, RuBisCO, odpadki, fruktoza, glukoza, akrilamid, oksidativna stabilnost, saharoza, asparagin, zeleni listi, beljakovine, Maillardova reakcija, toplotna obdelava, rotacijski viskozimeter