Številke

Tabela zajema ključne besede vseh zaključnih del, pri katerih oseba sodeluje kot mentor. Ključne besede so urejene po številu ponovitev, največkrat ponovljene na vrhu. Iz ključnih besed z zgornjega dela tabele je mogoče sklepati na tematike, s katerimi se je oz. se mentor ukvarja.

Oseba: Tomaž Polak

Vseh ključnih besed je 114, ki se skupaj pojavijo 150 krat.
22 ključnih besed (19.3 % vseh) se pojavi večkrat, skupaj 58 krat (38.67 % vseh pojavitev).

PonovitevKljučne besede
Št.%
7x12.07%senzorične lastnosti
4x6.9%mesni izdelki, aditivi
3x5.17%meso, fermentacija, klobase, maščobnokislinska sestava, teksturne lastnosti
2x3.45%hidrokoloidi, tehnološki postopki, maščobe, kofein, TČS, karagenan, PhIP, barjene klobase, heterociklični aromatski amini, BMV, suhe salame, toplotna obdelava, mesna emulzija, biogeni amini
1xantioksidativna učinkovitost, flavonoidi, skupne fenolne spojine, matični mleček, 10-HDA, fenolni profil, tekstura, fosfati, transglutaminaza, pridelovalec matičnega mlečka, fižol mungo, slanina, barva, maščobne kisline, pH, kakovost mesa, olja, kemijske analize, oscilacija temperature, svinjsko meso, temna čokolada, kakavovec, ekstrakti brinovih jagod, heterociklični amini, barva mesa, sončnično olje, pariška klobasa, hrenovke, mioglobin, analizne metode, kunčja hrenovka, kunčje meso, Minolta kromometer, instrumentalno merjenje barve, posebna klobasa, piščančji mesni namazi, antioksidativni potencial, modelne raztopine, SVV, mesna izceja, ekstrakcija na trdni fazi, biotehnologija, mikroorganizmi, suha salama, starterske kulture, kemijska sestava, goveje meso, trigonelin, ksantin, teofilin, teobromin, biskvit, soja, INFOGEST 2.0, prebavljivost, sojina moka, Glycine max, akrilamid, praženje, γ-amino butanojska kislina, ribje konzerve, instrumentalno merjenje teksture, ksantan gumi, GABA, aminokisline, mesni sir, kava, kavovec, beljakovine, spermin, trans maščobe, čokoladne sladice, mesne emulzije, kakovost mišičnine, stabilnost mesnih emulzij, sušene mesnine, potvorbe, kolagenski ovitek, aflatoksin B1, mikotoksini, glikoliza, piščančje meso, zorenje, aroma, antioksidanti, spermidin, fermentirani mesni izdelki, sušenje salam, toplotni stres, glutaminska kislina, kvasni ekstrakt, sposobnost vezanja vode