2x | 3.03% | maščobe, heterociklični aromatski amini, TČS, karagenan, kofein, hidrokoloidi, mesna emulzija, BMV, PhIP, tehnološki postopki, fermentirani mesni izdelki, toplotna obdelava, aflatoksin B1, kolagenski ovitek, biogeni amini, suhe salame, barjene klobase, mikotoksini |
1x | | kakovost mesa, flavonoidi, fenolni profil, fosfati, pridelovalec matičnega mlečka, 10-HDA, antioksidativna učinkovitost, skupne fenolne spojine, kemijske analize, kakavovec, tekstura, temna čokolada, svinjsko meso, matični mleček, oscilacija temperature, olja, pH, starterske kulture, instrumentalno merjenje barve, Minolta kromometer, analizne metode, mioglobin, barva mesa, kunčje meso, kunčja hrenovka, maščobne kisline, slanina, sončnično olje, kemijska sestava, pariška klobasa, hrenovke, antioksidativni potencial, ekstrakcija na trdni fazi, modelne raztopine, mesna izceja, heterociklični amini, biotehnologija, SVV, posebna klobasa, piščančji mesni namazi, mikroorganizmi, suha salama, ekstrakti brinovih jagod, piščančje meso, kavovec, aminokisline, GABA, γ-amino butanojska kislina, kava, praženje, ksantin, teofilin, teobromin, akrilamid, ribje konzerve, instrumentalno merjenje teksture, fižol mungo, transglutaminaza, mesne emulzije, aflatoksin B2, barva, stabilnost mesnih emulzij, ksantan gumi, mesni sir, zorenje, trigonelin, biskvit, glikoliza, toplotni stres, glutaminska kislina, kvasni ekstrakt, kakovost mišičnine, čokoladne sladice, potvorbe, goveje meso, sušene mesnine, trans maščobe, sušenje salam, aroma, prebavljivost, sojina moka, Glycine max, soja, INFOGEST 2.0, beljakovine, antioksidanti, spermidin, spermin, sposobnost vezanja vode |