Numbers

The table includes keywords of all theses, where this person is in the role of a mentor. Keywords are sorted by the frequency, with most frequent keywords at the top. Most frequent keywords may tell what this mentor's research fields and interests are.

Person: Tomaž Polak

Together there are 114 keywords, that are appearing 150 times.
22 of them (19.3 % of all) appear more than once, together appearing 58 times (38.67 % of all appearances).

FrequencyKeyword
Num.%
7x12.07%senzorične lastnosti
4x6.9%mesni izdelki, aditivi
3x5.17%meso, fermentacija, klobase, maščobnokislinska sestava, teksturne lastnosti
2x3.45%hidrokoloidi, tehnološki postopki, maščobe, kofein, TČS, karagenan, PhIP, barjene klobase, heterociklični aromatski amini, BMV, suhe salame, toplotna obdelava, mesna emulzija, biogeni amini
1xantioksidativna učinkovitost, flavonoidi, skupne fenolne spojine, matični mleček, 10-HDA, fenolni profil, tekstura, fosfati, transglutaminaza, pridelovalec matičnega mlečka, fižol mungo, slanina, barva, maščobne kisline, pH, kakovost mesa, olja, kemijske analize, oscilacija temperature, svinjsko meso, temna čokolada, kakavovec, ekstrakti brinovih jagod, heterociklični amini, barva mesa, sončnično olje, pariška klobasa, hrenovke, mioglobin, analizne metode, kunčja hrenovka, kunčje meso, Minolta kromometer, instrumentalno merjenje barve, posebna klobasa, piščančji mesni namazi, antioksidativni potencial, modelne raztopine, SVV, mesna izceja, ekstrakcija na trdni fazi, biotehnologija, mikroorganizmi, suha salama, starterske kulture, kemijska sestava, goveje meso, trigonelin, ksantin, teofilin, teobromin, biskvit, soja, INFOGEST 2.0, prebavljivost, sojina moka, Glycine max, akrilamid, praženje, γ-amino butanojska kislina, ribje konzerve, instrumentalno merjenje teksture, ksantan gumi, GABA, aminokisline, mesni sir, kava, kavovec, beljakovine, spermin, trans maščobe, čokoladne sladice, mesne emulzije, kakovost mišičnine, stabilnost mesnih emulzij, sušene mesnine, potvorbe, kolagenski ovitek, aflatoksin B1, mikotoksini, glikoliza, piščančje meso, zorenje, aroma, antioksidanti, spermidin, fermentirani mesni izdelki, sušenje salam, toplotni stres, glutaminska kislina, kvasni ekstrakt, sposobnost vezanja vode