Številke

Tabela zajema ključne besede vseh zaključnih del, pri katerih oseba sodeluje kot mentor. Ključne besede so urejene po številu ponovitev, največkrat ponovljene na vrhu. Iz ključnih besed z zgornjega dela tabele je mogoče sklepati na tematike, s katerimi se je oz. se mentor ukvarja.

Oseba: Petra Terpinc

Vseh ključnih besed je 107, ki se skupaj pojavijo 178 krat.
29 ključnih besed (27.1 % vseh) se pojavi večkrat, skupaj 100 krat (56.18 % vseh pojavitev).

PonovitevKljučne besede
Št.%
16x16%fenolne spojine
9x9%antioksidanti
7x7%antioksidativni potencial
6x6%kaljenje
4x4%fermentacija, Folin-Ciocalteu
3x3%analizne metode, flavonoidi, prehranska vlaknina, antioksidativna učinkovitost, pira, Cannabis sativa L., rž, industrijska konoplja
2x2%hmelj, pšenica, fitinska kislina, DPPH•, LED, psevdožita, svetloba, osvetljevanje, DPPH, Triticum aestivum, obogaten kruh, semena, ABTS, pivo, Secale cereale L.
1xhranilna vrednost, mlečnokislinske bakterije, kaljena pirina zrna, kaljena pšenična zrna, Triticum spelta, kinetika fermentacije, kaljenje konoplje, kislo testo, navadni riček, Camelina sativa L., toplotna obdelava, DPPH metoda, ržen slad, slad, etanol, metanol, priprava sladu, bioaktivne snovi, kaljenje rži, kemijska sestava, Secale cereale, metoda DPPH•, rženi slad, Folin Ciocalteu metoda, tema, kalčki, določanje prostega aminokislinskega dušika, ABTS metoda, Triticum aestivum subsp. spelta, β-karoten, semena industrijske konoplje, kaljena zrna, alfa-kisline, viskoznost, ekstrakt, encimska aktivnost, kongresna sladica, prosti aminokislinski dušik, pH, abiotski stres, encimska obdelava, antioksidativna aktivnost, vezane in ekstraktibilne fenolne spojine, slajenje, ječmenov slad, slanost, oksidativna stabilnost, kakovostni parametri, praženje semen, aromatične spojine, beta-glukozidaza, fenolne kisline, Aromazyme, monoterpenski alkoholi, biološka dostopnost, znotrajcelična oksidacija, beta-kisline, bučno olje, Humulus lupulus L., vitamini, kakovost piva, temperatura, določanje pravega ekstrakta, določanje stopnje alkohola, ekstrakt v osnovni sladici, kvasovke, bioaktivne komponente, funkcionalna živila, amarant, kvinoja, ajda, in vitro gastrointestinalna prebava, namakanje, sušenje, žita, fenoli, kuhanje, določanje grenčice