Številke

Tabela zajema ključne besede vseh zaključnih del, pri katerih oseba sodeluje kot mentor. Ključne besede so urejene po številu ponovitev, največkrat ponovljene na vrhu. Iz ključnih besed z zgornjega dela tabele je mogoče sklepati na tematike, s katerimi se je oz. se mentor ukvarja.

Oseba: Petra Terpinc

Vseh ključnih besed je 89, ki se skupaj pojavijo 148 krat.
26 ključnih besed (29.21 % vseh) se pojavi večkrat, skupaj 85 krat (57.43 % vseh pojavitev).

PonovitevKljučne besede
Št.%
14x16.47%fenolne spojine
7x8.24%antioksidanti, antioksidativni potencial
5x5.88%kaljenje
4x4.71%fermentacija, Folin-Ciocalteu
3x3.53%pira, prehranska vlaknina, rž, analizne metode
2x2.35%Triticum aestivum, fitinska kislina, DPPH•, antioksidativna učinkovitost, Cannabis sativa L., industrijska konoplja, ABTS, flavonoidi, DPPH, obogaten kruh, pšenica, psevdožita, osvetljevanje, LED, svetloba, Secale cereale L.
1xkaljena zrna, kalčki, kaljena pirina zrna, semena, toplotna obdelava, Triticum spelta, Camelina sativa L., kaljenje konoplje, ABTS metoda, ržen slad, slad, etanol, priprava sladu, bioaktivne snovi, kaljenje rži, kemijska sestava, Secale cereale, metanol, metoda DPPH•, navadni riček, DPPH metoda, Folin Ciocalteu metoda, semena industrijske konoplje, β-karoten, rženi slad, Triticum aestivum subsp. spelta, tema, hranilna vrednost, sušenje, namakanje, amarant, kuhanje, fenoli, funkcionalna živila, žita, kvinoja, ajda, encimska obdelava, antioksidativna aktivnost, vezane in ekstraktibilne fenolne spojine, abiotski stres, biološka dostopnost, in vitro gastrointestinalna prebava, znotrajcelična oksidacija, bioaktivne komponente, vitamini, določanje grenčice, določanje pravega ekstrakta, določanje stopnje alkohola, določanje prostega aminokislinskega dušika, kinetika fermentacije, mlečnokislinske bakterije, kislo testo, ekstrakt v osnovni sladici, kvasovke, alfa-kisline, Humulus lupulus L., hmelj, beta-kisline, pivo, temperatura, kakovost piva, kaljena pšenična zrna